‘Ook Engelse topclubs openen jacht op Huntelaar’

Nadat de contractonderhandelingen met zijn huidige club Ajax zijn vastgelopen, lijkt een vertrek van Klaas-Jan Huntelaar aanstaande. Real Madrid werd al eerder genoemd maar ook de Engelse topclubs Arsenal, Liverpool en Manchester United zouden de Nederlandse topscorer volgens The Sun graag overnemen.

Danny Blind gaf alvast duidelijkheid over een eventuele transfersom.“We hebben beloofd dat Ajax met alle clubs zal spreken die geïnteresseerd zijn in Huntelaar, maar voor minder dan 23 miljoen mag Klaas-Jan niet weg”, aldus de technisch directeur tegenover de Engelse tabloid. De voormalig international vervolgt: “Als er geen club komt die het vereiste bedrag wil betalen, hopen dat we Klaas-Jan alsnog te kunnen behouden. We moeten natuurlijk niet vergeten dat hij nog altijd tot 2010 bij ons onder contract staat.“

Related posts