Blind bevestigt: ‘Huur Henrique is een optie’

Ajax overweegt inderdaad om de Braziliaan Henrique te huren van Barcelona. Ajax volgt met interesse de plannen die FC Barcelona heeft met de 21-jarige verdediger. Barcelona wil zijn aanstaande aankoop direct voor een seizoen verhuren. De Amsterdammers wilden de centrumverdediger ook kopen, maar werden door Barcelona afgetroefd.

“In een eerder stadium is deze constructie ook door Barcelona geopperd, maar nu is het nog erg pril”, zegt technisch manager Danny Blind vandaag in De Telegraaf. “Het liefst gaan we voor de lange termijn natuurlijk. Als je andere opties echter dusdanig minder zijn óf onhaalbaar, moet je een huur overwegen. Henrique is dan een optie, want uit het feit dat we hem willen, mag je opmaken dat we in hem geloven”, aldus Blind.

Zie ook eerdere berichten:
29-06-2008: ‘Barcelona zal Henrique gaan verhuren’: Aan Ajax?
28-06-2008: Henrique verkiest Barcelona boven Ajax
26-06-2008: ‘Ajax-bod op Henrique door Palmeiras afgewezen’
25-06-2008: ‘Ook PSV gaat bod doen op Henrique’
24-06-2008: Zaakwaarnemer: ‘Ajax doet bod van 8 miljoen op Henrique’

Related posts