ELF: ‘Koster nieuwe trainer FC Twente’

Adrie Koster vertrekt komende zomer toch bij Ajax. De oefenmeester wordt bij FC Twente de opvolger van Fred Rutten, zo weet ELF te melden op haar website. Het maandblad baseert zich op een ‘betrouwbare bron’ van het blad. Koster is met Ajax nog in een hevige strijd verwikkeld met FC Twente voor een plaats in de voorronde van de Champions League. Beide partijen willen daarom de play-offs afwachten alvorens het nieuws over de aanstelling van Koster naar buiten wordt gebracht.

Koster wordt bij Twente de opvolger van Fred Rutten. Deze gaat komend seizoen aan de slag bij Schalke 04. Als trainer was Koster eerder werkzaam bij Willem II, Roda JC, Helmond Sport, TOP Oss, Excelsior, VVV Venlo en RKC Waalwijk. Bij Ajax heeft hij een contract als trainer van het 2e elftal.

Related posts