‘AJAX ROND MET ADRI KOSTER ALS INTERIM-COACH’

Het AT5 nieuws meldt zojuist dat Ajax overeenstemming heeft bereikt met Adrie Koster. Koster wordt de tijdelijke opvolger van Henk ten Cate. De geboren Zeeuw traint op dit moment het belofteteam van Ajax. Hennie Spijkerman en Alfons Groenendijk blijven assistent-trainer.

De 52-jarige Koster zelf ontkend noch bevestigd de vraag of hij Henk ten Cate tijdelijk opvolgt. “Dat moet je aan het bestuur vragen”, reageert Koster tegenover RTV N-H.Wellicht is AT5 kennelijk toch iets te voortvarend geweest is zijn berichtgeving. Even later verschijnt namelijk het bericht, ook op AT5 weer dat Koster een van de kandidaten is om Ten Cate op te volgen.
Hieronder beide berichten naast elkaar. Zeg het maar AT5?


Twee berichten naast elkaar van AT5. Iets te voorbarig of weten jullie het zelf niet meer bij AT5?

Related posts