Van Geel spreekt vertrouwen uit in Ten Cate

De onrust bij Ajax neemt met de dag toe. Na de teleurstellende uitschakeling in de Champions League en het magere gelijkspel in eigen huis tegen FC Groningen (2-2) probeert Technisch directeur Martin van Geel de rust te bewaren: “Het is vervelend dat in één week alles op z’n kop staat. Geen Champions League, een moeilijke loting en een slechte prestatie tegen FC Groningen”, aldus een relativerende Van Geel. Van twijfels over de trainer is geen enkele sprake. We gaan zo verder, mét elkaar. In goede en in slechte tijden. Daar is geen speld tussen te krijgen”, aldus Van Geel.

Van Geel kan ook niet anders dan steun betuigen aan zijn trainer. Hijzelf is net zogoed, wellicht nog meer, verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Hij weigerde namelijk zelf een vervanger voor Sneijder aan te trekken en had een grote hand in de aankopen die dit seizoen tot dusverre gedaan zijn.

Related posts