Luque zegt Betis Sevilla af: ‘Ik ga naar Ajax!’

Tegenover Radio Sevilla heeft Luque laten weten Betis Sevilla te hebben afgezegd en voor Ajax te hebben gekozen. Dat meldt de regionale versie in Sevilla van de betrouwbare Spaanse krant ABC zojuist. “Ik heb Betis definitief afgezegd. Ik ben hen dankbaar voor de interesse, maar ik ga naar Ajax”, zo zou de aanvaller vanmiddag hebben laten weten op Radio Sevilla. Volgens het bericht kon Betis niet verder gaan dan een salaris van 1,5 miljoen euro, terwijl Ajax 2,2 miljoen euro zou hebben geboden.

Nadat vanmorgen eerst het bericht kwam dat een Ajax-delegatie bestaande uit Algemeen directeur Maarten Fontein en Technisch directeur MArtin van Geel naar Newcastle was afgereisd kwam het Spaanse Marca aan het begin van de avond met de mededeling dat Luque naar Ajax komt (zie bericht). Vrijwel gelijktijdig wist echter het Engelse Skysports te vertellen dat Luque zo goed als rond is met Betis Sevilla. Volgens ABC heeft Luque Betis dus afgewezen en nu toch echt voor Ajax gekozen. Het wachten is op een officiële mededeling van betrokken partijen.

Related posts