Real voert druk op Sneijder op door rugnummer Beckham

Real Madrid heeft de verwachtingen rond Wesley Sneijder flink opgevoerd door hem komend seizoen het veld in te sturen met rugnummer 23. Het nieuwe rugnummer van Sneijder behoorde immers vorig seizoen nog toe aan David Beckham. De Engelsman vertrok deze zomer echter naar het Amerikaanse LA Galaxy. Sneijder droeg het nummer woensdag en donderdag al in de duels van het zomertoernooi Trofeo Ramón de Carranza (1-0 nederlaag en donderdagavond 1-3 winst).

Na woensdagavond in de basis gestart te zijn viel Sneijder, samen met Ruud van Nistelrooy donderdagavond in de zeventigste minuut in bij een 1-1 stand. Vier minuten later tekende Van Nistelrooy al voor de 1-2. Javier Balboa scoorde in de slotfase de derde treffer van de Madrilenen, waar Royston Drenthe niet in actie kwam. De overwinning is een kleine opsteker voor trainer Bernd Schuster. Tot nu toe gingen al vijf wedstrijden in de voorbereiding verloren. Aanstaande zondag staat de return van de Spaanse Supercup tegen Sevilla op het programma. De heenwedstrijd ging met 1-0 verloren.

Related posts