‘Ajax biedt vier miljoen plus Mitea voor Xabi Prieto’

Volgens de Spaanse krant AS. heeft Ajax in de vastzittende onderhandelingen met Real Sociedad Nicolae Mitea aangeboden als onderdeel van de transfer van Xabi Prieto. De Spanjaarden verhoogden gisteren de gevraagde transfersom voor de rechtsbuiten naar zes miljoen euro (zie eerder bericht). Ajax zou tot vier miljoen euro willen gaan, maar niet verder. Door een speler in de transfer te betrekken, zou Ajax volgens AS alsnog de onderhandelingen op gang willen krijgen. De 22-jarige Roemeen ligt overigens momenteel (alweer eens) in de lappenmand met een enkelblessure.

Zie ook eerdere bericht:
24 juli 2007: ‘Real Sociedad schroeft vraagprijs Xabi Prieto op naar 6 miljoen’
16 juli 2007: Transfer Xabi Prieto naar Ajax bijna rond?: Binnen 46 uur persconferentie
14 juli 2007: ‘Maandag gesprek tussen zaakwaarnemer Prieto en Ajax’
12 juli 2007: ‘Almeria haakt af in strijd om Prieto maar ook Ajax vind hem (te) duur’
11 juli 2007: Xabi Prieto waarschijnlijk naar Ajax

Related posts