De Ridder transfervrij! Te duur voor Ajax?

Daniel de Ridder heeft vandaag overeenstemming bereikt met zijn huidige werkgever Celta de Vigo om zijn lopende contract per direct te ontbinden. Dit geeft de Ridder de mogelijkheid om transfervrij te vertrekken. De Ridder had nog een contract tot medio 2010. De Ridder zou op dit moment in de belangstelling staan van Birmingham City en Beitar Jeruzalem.

Veel Ajax-supporters zien in de 21-jarige de Ridder een goede vervanger voor de vertrekkende de Mul, de Ridder maakte tijdens het EK onder 21 een goede indruk met alleen al 3 assists in de finale.

Te duur
Twee jaar geleden moest hij weg bij Ajax, afgedankt en bij het grof vuil gezet door Danny Blind. Daniel de Ridder vertrok naar Celta de Vigo. De Spaanse club degradeerde, De Ridder speelde een fantastisch toernooi tijdens het EK<21 en nu staan de Europese clubs in de rij voor de snelle en technisch begaafde vleugelspits. De geldbuidel rinkelt en hij kan frank en vrij een leuke club uitkiezen. Volgens ingewijden dicht bij Daniel, zou Ajax wel eens mis kunnen grijpen door de gestegen marktwaarde. ,,Ajax haalt toch geen wisselspeler voor een paar miljoen!” zo zegt een vriend van de geboren Amsterdammer tegenover zie bericht. “Maar de interesse is er, net als van diverse topclubs uit Italië en Engeland.” Ook de Russische miljardair Arcadi Gaydamak van Jeruzalem heeft belangstelling om Daniel, die een Israëlische moeder heeft, naar Jeruzalem te halen.

Related posts