Maduro wil geen zomerstop

Als het aan Hedwiges Maduro ligt gaat morgen het nieuwe seizoen van start, “Ik wil meteen verder. Ik ben geloof ik nog nooit zo fit geweest als nu. Dat ga ik laten zien bij Ajax.” dit is duidelijke taal van een gedreven sportman die afgelopen seizoen niet lekker in zijn vel zat en een nog minder lekker seizoen heeft gedraaid, al ging het in de plee –ofs als iets beter.

Maduro die tijdens de laatste wedstrijd aanvoerder was van het Nederlands elftal onder 21, heeft een uitstekend toernooi gedraaid en dat is volgens Maduro zelf mede te danken aan succes trainer Foppe de Haan “Ik voel me nu fantastisch, helemaal niet moe. Vorig jaar was ik kapot toen het seizoen begon. We hebben veel gesproken. Het geeft een goed gevoel dat hij zo met je bezig is. Iedereen bloeit op onder hem.”

Maduro wil zich bewijzen dat hij bij Ajax kan slagen

Related posts