Vermeer niet gegarandeerd eerste doelman bij Willem II

Kenneth Vermeer is door Ajax komend seizoen verhuurd aan Willem II maar heeft tijdens de onderhandelingen met Willem II niet de garantie gekregen dat hij komend seizoen eerste doelman is bij de club uit Tilburg, zo meldt Voetbal International. De 21-jarige tweede keeper van Jong Oranje leek eerder ook al bij de coach van Willem II; Dennis van Wijk niet de voorkeur te hebben. Sterker nog; Van Wijk zag hem zelfs niet als echte aanwinst: ,,Vermeer heeft wel talent, maar geen ervaring. Daar zijn wij wel naar op zoek. Overigens zie ik in de Eredivisie maar weinig clubs waar Vermeer eerste keeper zou kunnen worden” (zie eerdere bericht).

,,Hij moet gewoon zijn niveau halen en dan zullen we zijn prestaties met die van de andere doelman Björn Sengier vergelijken”, aldus Andries Jonker bij Willem II belast met de selectie-ontwikkeling nu.

Related posts