Ajax bevestigt interesse in ADO-speler Eljero Elia

De laatste week kwam er een gerucht opspelen dat suggereerde dat Ajax interesse zou hebben in Eljero Elia, het 20-jarige talent van ADO Den Haag (zie bericht) . In het Algemeen Dagblad bevestigde Martin van Geel de interesse voor Elia. De club zou Elia graag over willen nemen en heeft voorgesteld om hem dan direct weer te verhuren. Ajax ziet hem niet als directe versterking voor de selectie, maar wel als een versterking voor de toekomst.

Terugverhuren aan ADO is daarbij een optie. Ajax wacht op een antwoord van de jonge spits op dit voorstel. ADO Den Haag zou een bedrag van 1,5 miljoen euro vragen voor de aanvaller aan de diverse geïnteresseerde clubs. Volgens VI is het echter de verwachting dat dat geen stand kan houden gezien het lage salaris dat Elia nu verdient.

Zie ook eerdere bericht:
Interesse Ajax in Elia wordt concreter

Related posts