Is gekke Dirk zijn pillen weer vergeten!?

Gekke Dirk Scheringa is zijn pillen weer eens vergeten en het AD maakt daar dankbaar gebruik van doormiddel van een interview. Na het bekende gewouwel van de west-fries dat AZ toch echt een tobclub is komt Dirk echt los: ,,Er zijn al spelers van die twee clubs die ons benaderd hebben omdat ze graag bij AZ willen voetballen. Nee, namen noem ik niet. Iedereen ziet hoe we spelen en iedereen ziet dat onze jongens heel snel international worden. Mensen willen daar graag bij horen”. Die twee clubs zouden dan Ajax en P$V moeten zijn. Als er al Ajax-spelers zelf gaan shoppen dan zullen het hooguit spelers zijn die nu niet aan de bak komen zoals een Olaf Lindenbergh. Het lijkt ons niet waarschijnlijk dat Sneijder, Davids, Stam en Huntelaar zitten te wachten op een contract in Kaasdorp, hoe graag Leen van Frisia dat ook zou willen!

Scheringa vervolgd: ,,Alle topclubs van Europa zitten hier op de tribune om naar onze spelers te kijken”. Ja, en? Die zitten er ook vast en zeker ook bij Heerenveen om Alvez aan het werk te zien. Maar wat wil hij hiermee nu zeggen? Dat AZ hot is en zijn spelers begeerd worden door Real Madrid en Barcelona? We zullen de komende transfertermijn zien of Dirk zijn clubbie groter wil doen voorkomen dan het is of dat er werkelijk spijkers met koppen geslagen worden.

Related posts