Moet Roger weg bij Ajax?

De van FC Barcelona afkomstige Spanjaard Roger Garcia moet waarschijnlijk aan het einde van het seizoen vertrekken. Zijn 1 jarige contract wordt waarschijnlijk niet verlengt. Roger speelde dit seizoen pas 8 keer met het eerste elftal mee de laatste keer was op 22 februari tegen Werder Bremen, en in die 8 wedstrijden kon hij geen potten breken mede door het gebrek aan ritme weer als gevolg van veel blessures.

HTC die al eens eerder verklaarde dat Roger in potentie de speler van het elftal zou moeten zijn op basis van ervaring en spel inzicht, maar dat het er door blessures nog niet uitgekomen is. Het is geen geheim dat Roger een vorstelijk salaris verdiend en als je dan maar 8 wedstrijden speelt dat de conclusie dan wat sneller getrokken wordt.

Martin van Geel laat weten dat men op dit moment druk bezig is om samen met Roger te bekijken hoe nu verder te gaan.

Related posts