Leonardo doorstaat met goed gevolg medische keuring

Het was nog het enige obstakel dat de overgang van Leonardo naar Ajax in de weg kon staan maar ook de medische test is geen belemmering gebleken voor de overgang van Leonardo van NAC naar Ajax. Door de vreemde gebeurtenissen met Kone weet je het echter maar nooit en was het toch even afwachten. Uit bronnen binnen Ajax kunnen wij echter al melden dat de Braziliaan de test goed doorstaan heeft.

Leonardo wordt voorlopig nog niet gepresenteerd. Ajax en de aanvaller zullen wachten totdat de transfermarkt in de winterstop weer wordt geopend. De clubleiding van Ajax wil de overgang daarom nog niet bevestigen. ,,Ik kan en wil niets zeggen. We zijn bovendien een beursgenoteerd bedrijf. We zijn aan regels gebonden”, sprak trainer Henk ten Cate maandag na afloop van de training. Op de vraag of Leonardo Ajax nu sterker maakt antwoord Ten Cate: ,,Ik weet niet of Leonardo ons beter maakt’. Van één speler word je niet zo vlug veel beter. Hij geeft me wel meer alternatieven voor de aanval. Dat is prettig.”

Zie ook het eerdere bericht:
Leonardo akkoord met Ajax over contract voor 2,5 jaar


Leonardo Vitor Santiago (23), vanaf de winterstop Ajacied

Related posts