Ten Cate rekent niet meer op Grygera

Trainer Henk ten Cate verwacht niet dat Zdenek Grygera volgend seizoen nog bij Ajax speelt. De Tsjechische verdediger liet de leiding van de Amsterdamse club onlangs opnieuw weten dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. Ten Cate deed nog een verwoede poging de Tsjech op andere gedachten te brengen maar helaas. ,,Hij is toe aan iets anders”, weet Ten Cate. „Hij wil na vier seizoenen Ajax andere culturen leren kennen. Dat is jammer, maar begrijpelijk. Ik verwacht niet meer dat hij op zijn besluit terugkomt. Hij heeft daar goed over nagedacht.”

Zie ook eerdere berichten:
18 november: Grygera peinst er niet over contract te verlengen
15 november: Ten Cate wil proberen Grygera alsnog te behouden
10 november: Grygera definitief weg aan einde van seizoen


Zdenek Grygera, bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax?!

Related posts