Borst: ‘Henk ten Cate wilde liever Rosenberg kwijt’

In een Column van Hugo Borst in het AD vandaag weet hij te melden te weten dat Henk ten Cate liever Markus Rosenberg had verkocht in plaats van Angelos Charisteas. Eerder al liet Ten Cate zelf weten Charisteas graag te behouden. ,,Hij heeft nog een week om een andere club te zoeken, maar ik hoop natuurlijk op een langer verblijf van Charisteas,’’ liet Ten Cate op 28 augustus weten.

De Griek vertrok uiteindelijk vier uur voor sluiting van de transfermarkt naar Feyenoord. Wellicht is de opmerkink van Borst de waarheid maar het heeft er meer schijn van dat hij, met zijn Feyenoord-hart probeert nu in Amsterdam ook een relletje te creëren.

De 23-jarige Rosenberg werd al in verband gebracht met Stade Rennes, Bolton Wanderes, Everton, FC Twente en Brøndby IF. Rosenberg toont zich vooralsnog strijdbaar en gaf onlangs aan dat hij absoluut niet van plan is te vertrekken uit Amsterdam (zie eerdere bericht).

Related posts