Voorbeschouwing ADO-Ajax; Ajax-supporters niet welkom

ADO-Ajax is al sinds jaar en dag een beladen wedstrijd mede door de bijzondere verstandhouding tussen de supporters onderling. Dit jaar is de sfeer alweer op scherp gezet door de actie uitgevoerd in het hol van de leeuw. Burgemeester Deetman van Den Haag heeft daarom besloten dat morgen geen supporters van Ajax bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn. Bovendien wordt volgens hem maandag vrijwel zeker besloten dat Ajax-supporters vijf jaar lang niet welkom zijn bij duels in Den Haag.

Dan de wedstrijd van zondag. Blind gaat voor de overwinning en die gaat hij halen want het is tenslotte een uitwedstrijd en het Haagse publiek staat er bekend om zonder enige kritiek de Ajax spelers te benaderen.
Ajax heeft na de slechte prestatie in de thuiswedstrijd Zie verslag wel wat goed te maken tegen ADO. Ajax kan weer beschikken over Hatem Trabelsi die is teruggekeerd van de Afrika Cup en ook Urby Emanuelson kan zondag gewoon spelen. Thomas Galasek heeft afgelopen woensdag een spierscheuring opgelopen tegen Willem II en kan dus niet van de partij zijn. Sneijder krijgt nog steeds rust dus waarschijnlijk zal Sarpong op die plaats zijn opwachting maken.

Van der Vaart
Vorig seizoen was Van der Vaart het mikpunt van spreekkoren door de ADO aanhang, deze versie zullen de ADO supporters zich gaan richten op de niet aanwezige Ajax-aanhang. Blind heeft hier misschien voordeel van; omdat alle aandacht van zijn spelers wordt afgeleid kunnen deze optimaal presteren want met een beetje druk van het publiek kunnen de mannen van Danny niet omgaan.

Zet zonder risico 15 euro in
Deze 15 euro geldt alleen voor de wedstrijd op de grasmat en NIET de wedstrijd rond het stadion en op de tribune. Ajax is uiteraard favoriet. Voor een overwinning van Ajax wordt 1,57 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,75 keer en voor een zege van ADO 5 keer. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×1,57=23,55 euro Unibet (voorheen MrBookmaker) heeft een speciale actie dat als je je via Zie verslag
2003-2004 ADO Den Haag-Ajax 1-4 Zie verslag


Related posts