HUNTELAAR NU OFFICIEEL AJACIED! (incl. foto’s+Video)

Klaas Jan Huntelaar heeft zondag voor vele honderden fans zijn eerste training bij Ajax afgewerkt. Er waren bij de ArenA dranghekken nodig om de van Heerenveen overgenomen spits en zijn nieuwe medespelers naar het trainingsveld te leiden. Huntelaar was niet het enige nieuwe gezicht in de selectie van coach Danny Blind. Robbert Schilder werd tijdens de winterstop overgeheveld van Jong Ajax naar de A-ploeg. Maar de belangstelling van de fans ging vooral uit naar de spits die voor 9 miljoen euro overkwam van Heerenveen. Huntelaar werd vastgelegd tot de zomer van 2010.Tijdens de persconferentie werd Huntelaar officieel aan de buitenwereld gepresenteerd en kreeg hij het shirt met rugnummer 25 uitgereikt.


Klaas Jan voor het eerst in Ajax-shirt in de ArenA


Onder grote belangstelling betreed hij het trainingsveld


Tijdens de persconferentie ontvangt hij het shirt met nummer 25

VIDEO: Persconferentie presentatie Klaas Jan Huntelaar PLUS eerste training!(5,12Mb)


Klik hier voor het fotoverslag van Highlow.nl

Related posts