Turkse media: ‘Ajax wil Duitse buitenspeler Sinan Gümüs van Galatasaray’

0731transfernieuws_geruchte

Ajax heeft de spelersgroep na het aantrekken van Chelsea-huurling Bertrand Traoré nog niet helemaal rond, zo geeft de club aan, en dus worden dagelijks bijna tientallen namen in verband gebracht met de club. Aan het inmiddels lange rijtje kan weer een naam toegevoegd worden: In Turkije zegt men namelijk te weten wie directeur Marc Overmars naar Ajax wil halen; flankspeler Sinan Gümus van Galatasaray.

De 22-jarige Gümüs zou volgens de Turken al enkele keren bekeken zijn door een delegatie uit Amsterdam. Gümus kwam in 2014 over van VfB Stuttgart. Bij Galatasaray speelt hij echter maar weinig, en dus lijkt een afscheid de beste optie deze zomer al lolopt Zijn contract nog tot de zomer van 2019. Gümüs is geboren in het Duitse Pfullendorf en beschikt daardoor ook over een Duits paspoort. Hij speelde ook al drie interlands met de Duitse nationale ploeg onder 20 jaar waarin hij o.a. scoorde tegen Nederland. Hij kan nu nog steeds switchen van nationaal team.

Eerder bevestigde Overmars dat nog een extra aanvaller wenselijk is; de naam van Hakim Ziyech (FC Twente) blijft ook rondzingen.
Wesley Sneijder zou Gümüs hoogstpersoonlijk hebben aanbevolen bij Ajax. Galatasaray staat naar verluidt open voor een (tijdelijk) afscheid. De transfermarkt is nog twee weken open. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Related posts

43 Comments

    1. Charka53

      Dat had niets gekost AFC98 en we hadden een jonge zeer talentvolle speler in huis .
      Wat een soap dit Ajax bestuur.

      1. BobbyHaarms

        Ik heb liever dat Sneijder zelf komt. Maar wat een aanfluiting weer van Ajax, je talenten laat je verpieteren of stuur je weg (Muric!) en ondertussen zoek je naar derderangs spelers. En zo zakken we steeds verder weg..

      1. Indojood

        Dit is precies wat er al jaren fout gaat bij het TH, jojocoolio. Als er al een scoutingsrapport is negeren ze het doodleuk. Er wordt een CVtje gemaild, ze appen één of twee keer en dan kopen ze. En spelers die Stevie Wonder nog kan scouten laten ze lopen. Rapport Ling is nog steeds actueel.

        1. De Ajacied

          Ik zelf beveel Wesley Sneijder aan om naar Ajax te komen,
          Daar hebben we wat aan he mannen?
          ❌❌❌

  1. MokumAFCA

    Zal goed zijn als hij voor El Ghazi zou kunnen spelen, want ik erger me steeds meer aan El Ghazi

  2. Valentino

    Beide halen, Ziyech en Gumus. Met als top prio Ziyech, die moet er voor het weekend gewoon bij zijn.

  3. Ozzy

    Trek is gewoon die flappen en haal ziyech was zaterdag ook weer diep triest en als er weer niks gebeurt zie ik het dit jaar weer somber in

  4. Indojood

    Geen vertrouwen in oud-spelers en aanbevelingen. Maar van Ajax kan je dan verwachten dat ze serieus worden.

    1. bloedgroep AFCA

      ik heb het toen al gezegd…vd Vaart kon aardig ballen maar dat maakt je nog geen goede ‘scout’

  5. -buitenkantje rechts-

    Eerst vd Vaart met Westermann.. Groot succes!! Di op tribune..
    Nu Sneijder met deze Gümüs.. Niet doen!

  6. Velibor

    Wat een afgang zeg,een 22jarige duitse turk,wat moet je ermee. Dat hele voetbaltransfer gebeuren begint toch aardig op ordinaire mensenhandel te lijken en dan laten ze die kroatische joego naar italie gaan voor weer een kattekloot natuurlijk,jaja Ajax always on the move!

  7. bloedgroep AFCA

    goed nieuws…fijn een speler erbij zonder wedstrijd ritme…is dat dan die ervaring die Ajax zoekt en nodig heeft? oh nee die zit op de tribune (Westermann)…wanneer stopt Ajax eens met willen investeren in oud-spelers die niet willen of niets meer toevoegen of oud-spelers die zogenaamde aanbevelingen doen

  8. PvL020

    Weer iemand die weining speelt net als wetsermann. We zijn geen opvanghuis!!!!! WZAWZDB dus geen bankzitters meer die hebben we genoeg. Ik lees dan weer bij ajaxfreaks dat men twijfelt over Ziyech omdat men bang is voor de kansen voor Nouri in dat opzicht??

    1. PvL020

      Bankzitters Westermann en Gümüs en spelers als El Ghazi (Cerny) zitten de jeugd in de weg. Ziyech zou alleen maar toegevoegde waarde kunnen zijn voor die gasten…. Net als Traoré dat is voor de nieuwe spitsen

  9. AFCA my World

    Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig,je had muric en nu haal je weer een jonkie die bijna niet speelt,dat sneijder hem aanbeveelt zegt nix,hij kan beter zelf komen of haal Ziyech gewoon op !

Comments are closed.