Milik bedankt Ajax: ‘Eens Ajacied, altijd Ajacied’

0226legia-ajax_milik4

Arek Milik mag zich de duurst verkochte Ajax-speler aller tijden noemen. De aanvaller werd voor 32 miljoen euro overgedaan aan Napoli en deze enorme transfersom kan door bonussen nog met een miljoen euro extra oplopen. Dat terwijl Ajax eerder deze zomer nog op de officiële website naar buiten had gebracht dat Milik sowieso nog een jaar zou blijven. Volgens Directeur spelerszaken Marc Overmars veranderde het standpunt van Ajax toen bleek dat Napoli wel erg ver wilde gaan voor Milik. De Pools international wilde bovendien zelf ook graag naar Italië en dus werd de deal in orde gemaakt.

Op Facebook bedankt Milik de supporters van Ajax voor de steun die hij in de afgelopen twee jaar heeft gekregen. “Eens Ajacied, altijd Ajacied”, schrijft Milik. “In de afgelopen twee jaar is Ajax mijn familie en mijn tweede thuis geworden. Nu ben ik gelukkig, maar ik wilde heel graag kampioen worden: zeker in dit jaar, het jaar waarin de grootste Ajacied aller tijden, de legendarische Johan Cruijff, overleed.”

“Een paar dagen voor mijn vertrek was ik nog in de Amsterdam ArenA, en ik kan een ding bevestigen: je herinnert niet wat er is gezegd, je herinnert niet wat er is gedaan, je herinnert alleen wat je hebt gevoeld. En in de Amsterdam ArenA voelde ik geluk, ik voelde me trots en ik voelde de liefde van de fans. Als de Ajax-familie net zo over mij denkt als ik over Ajax denk, dan kan ik met trots zeggen: eens Ajacied, altijd Ajacied.”

 

Related posts

59 Comments

      1. HURBIE

        JOJO inderdaad moet hij zeggen dat hij terug komt bij AJAX dat hebben er al zoveel gezegd
        Ja misschien komt hij terug om zijn portemonnee op te halen die nog in zijn kleedkamer kastje ligt

          1. Charka53

            Zo is het HURBIE we hebben dit al vaker gehoord , volgens mij is hij blij omdat hij nu echt zijn zakken kan vullen.
            Toch is het jammer hij heeft ook een hoop leuke dingen laten zien.

          1. De seijs

            O en hoe weet jij dat zo zeker. Bal gehak! Nou nou. Alleen iets zegen als je het zeker weet. En anders moet jij met het bewijs komen dat jij gelijk heb. Nou nou hahaha bal gehak

          2. Indojood

            Laat die randdebiel toch. In het ene artikel zegt ie dat geen strijd wil maar mijn algemene reactie n.a.v. het vertrek van Milik, aan niemand hier op deze site specifiek gericht, grijpt hij aan om weer te trollen. Dat heb je nou eenmaal als je stemmen in je hoofd hebt, karakter is zo veranderlijk als het weer, kan zo omslaan. Hij spreekt vaak in meervoud, hij doet me denken aan Gollum van Lord of the Rings, waarschijnlijk ziet ie er ook zo uit in het echt.

  1. Teuntje

    Lees dit soort uitspraken altijd met een beetje ironie.
    Het klinkt leuk en goedbedoeld naar de supporters, maar krijgt zelden een vervolg.
    Ondanks dit….veel succes, Arek!

    1. HURBIE

      Ja vergeet ik je helemaal SUCCES te wensen maar dat lees je toch niet
      Vind het alleen nog steeds slemielig voor jou en ons dat je er werd uitgehaald tegen de Graafschap
      Snappen wij nog steeds niet

    2. -buitenkantje rechts-

      Idem Teuntje.. Twee jaar Ajacied en geen basiswaarde.. Toch dit soort uitspraken.. En tja..”eens Ajacied, altijd Ahacied”.. Betekent dat dat hij terug wil komen.. ? Leuke teksten.. Wellicht niet eens zelf verzonnen..

  2. ritchy

    succes bij napoli hopelijk zien we je nog eens terug in de Amsterdamse Arena in wedstrijd verband

    1. HURBIE

      Zo zie je maar één jaar toppen bij AJAX en je gaat naar een andere club
      Alleen daarom willen spelers naar AJAX

      1. BobbyHaarms

        Nou was dat maar waar. Dan zaten we niet jaarlijks te pleasen bij spelers of ze alsjeblieft bij Ajax willen komen. Die tijd is allang voorbij (met dank aan dat kutgeld)

  3. afcamike

    Thanks voor de mooie en belangrijke goals! Hoop dat je een mooie carrière tegemoet gaat, laat al die mensen maar zien dat je weldegelijk die miljoenen waard bent.

  4. BobbyHaarms

    Kom ons dat later maar laten zien dan, dat eens Ajacied altijd Ajacied..net als al die anderen die dat zeiden. Bedankt Milik, en succes met je verdere carrière ?

  5. Indojood

    Je kunt Ajacied zijn zonder te hoeven terug te keren. Dankzij onze club heeft hij deze transfer verdiend. Bedankt voor alles en sorry voor die wissel tegen de Graafschap.

    1. De seijs

      Daar hoef jij geen sorry voor te zeggen hij weet genees dat je bestaat. Zo je bent weer terug op aarde indojood! pfff jezus Wat een arrogantie.

      1. Indojood

        Zo is dat, de seijs. Niets meer aan toevoeg. Jij slaat de spijkers precies op die kopjen. Die Indojood zijn een arrogante klootzakjen.

          1. In memory of J.C.

            Worstenbroodje je hebt hem niet maar je bent het wel ….. Een gigantische lul.

          2. De seijs

            Hahaha weer beweer jij iets wat je niet kan bewijzen bal gehak. hahaha lulletje :-):-)

  6. Dagrump

    Mooi gesproken! Bedankt voor je inzet en je goals !! Heel veel succes daar. Het ga je goed !!

  7. Hallo1000

    Op zn instagram had ie ajaXied geschreven.. Dure fout maarja hij spreekt amper een woord Nederlands

  8. 11Younes11

    Milik gaat na Napoli nog een stapje omhoog naar de absolute top, dat weet ik zeker. En voor alle haters hier (ik zal geen namen noemen) die hem altijd een spits met een been noemden, kijk nog eens ff naar de top 10 goals (op ajax.nl bijvoorbeeld) en wees stil en geniet 🙂

Comments are closed.