Muric heeft veel steun aan Gudelj

0221ajax-excelsior_muric

Robert Muric mocht op 21 februari zijn officiële debuut maken in het eerste elftal van Ajax tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior en dat was voor de speler een hele opluchting. Muric had namelijk het gevoel dat hem weleens hetzelfde kon overkomen als Dejan Meleg, die in januari mocht vertrekken bij Ajax.

‘Voor dat scenario was ik best wel bang en daar heb ik ook uitgebreid met de trainers over gesproken. Ik sta nu anderhalf jaar onder contract bij Ajax maar heb mijn wedstrijden altijd afgewerkt bij de beloften. Ik was wel een beetje verrast dat ik bij de selectie zat en ik heb er lang op moeten wachten. Ik heb daarbij ook veel steun aan Nemanja Gudelj want we spreken min of meer dezelfde taal. We praten veel over voetbal, kijken tv, eigenlijk doen we van alles samen’. Tijdens zijn debuut tegen Excelsior gaf Muric een fraaie assist op Davy Klaassen die daardoor de 3-0 scoorde.

Bron: Ajaxlife

Related posts

19 Comments

  1. Indojood

    Heb veel verwachtingen van hem…. Wat hij tot nu toe heeft laten zien, ook in Jong Ajax, is veelbelovend.

    1. jood84

      het is zeker een jongen met potentie. nu maar hopen dat hij volgend seizoen bij de selectie zit.

  2. rekel23

    Hij mag het laten zien tegen willem II. Zo te zien is hij bereid om een bal af te geven en niet alleen voor zichzelf te gaan. Tot nu toe veelbelovens in jong AJAX.

    1. De seijs

      Hopen dat het ook een kanjer wordt. Dan kunnen wij er nog een hoop plezier aan beleven.

  3. HURBIE

    Echt een speler die iets aanneemt en niet egoïstisch speelt ,echt een team speler

  4. Ramon1

    Als el ghazi weggaat in zomer hebben we muric en cerny en ook als BV bazoer of klaassen gaat hebben we van de beek ik vind deze lichting jeugd ook nouri en nog wel meer wel de beste in jaren

    1. BobbyHaarms

      Muric is een fantastisch talent, maar moet ook beseffen dat je als nieuweling niet binnen anderhalf jaar al de lijnen mag uitzetten in Ajax 1. Geduld is een schone zaak, en deze jongen zit echt al tegen het eerste aan te hikken..mag wat mij betreft nu al concurreren met El Ghazi want die speelt al een poosje met zijn basisplaats.

      1. dickst14

        Had afgelopen zondag waarschijnlijk wel ingevallen als Al Ghazi er niet uit was gestuurd. Groot talent, Cerny trouwens ook.

  5. Ramon1

    Al hoop ik dat klaassen en bazoer blijven denk dat klaassen in champions league nog wat wil laten zien en verwacht dat die nog wel een jaar blijft maar bazoer ben bang dat die in zomer weggaat en zoveel clubs geinteresseerd en als het echt tege de 40 miljoen aan word zegt ajax echt geen nee

    1. BobbyHaarms

      Als Ajax nou die CL haalt dan houdt dat misschien wel dat soort spelers nog even in Amsterdam..

    2. BobbyHaarms

      Bij 40 miljoen moet Ajax ALTIJD nee zeggen voor zo’n toptalent, snoepjes halen ze maar in de snoepwinkel..niet bij ons.

  6. KBouter

    40 Miljoen…waarschijnlijk met een verkooppercentage, wedden dat hij dan gaat?

    1. Widi

      Jullie doen Muric tekort door in de reacties op zijn artikeltje weer over Bazoer en geld te praten.

  7. paulvos

    Ik hoop dat Muric zondag in de basis staat, met zijn mooie passeer acties vind ik het zeker een aanwinst op rechts en ook de voorzetten, gaat niet altijd voor eigen succes.

Comments are closed.