Bazoer ook in belangstelling Dortmund

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer heeft zo onderhand de clubs voor het uitzoeken. De Ajacied heeft zich razendsnel ontwikkeld in het elftal van Frank de Boer en is al lange tijd een vaste basisspeler. Dat is natuurlijk buitenlandse clubs ook opgevallen waarbij het Italiaans Napoli als eerste een bod van 25 miljoen uitbracht in de afgelopen winterse transferperiode. Borussia Dortmund is de volgende die aansluit in de rij om Bazoer te verleiden tot een transfer. Onder andere Arsenal, Chelsea en Barcelona hebben eerder al laten weten dat men Bazoer graag wil toevoegen aan de selectie. Ajax lijkt ondertussen een vraagprijs van 35 miljoen om de nek van Bazoer te hebben gehangen.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

54 Comments

 1. Widi

  Dank je wel voor dit belangrijke en schokkende nieuws. Vraag me af hoe ik komende nacht weer in slaap moet komen.

   1. Widi

    Daarom! Kijk, de redactie bepaalt wat zij plaatst. En ik kan het negeren. Maar kon toch niet laten om de redactie te laten merken dat we dit verhaal nu wel kennen. Als er morgen weer een club is, zeg Real Madrid, moet dat hier ook weer geplaatst worden?

    1. Indojood

     Ja inmiddels al weer twee reacties van jou, Widi 🙂 Maar je kunt artikelen ook gewoon links laten liggen.

     1. Widi

      Dat schrijf ik toch zelf ook! En ik ook dat ik de behoefte had om de redactie erop te wijzen dat we deze berichten nu wel kennen. Mag het, Indojood?

     2. De Ajacied

      Hij heeft volgens mij de zelfde in stelling als Donny Vd Beek, dus blijft hij nog wel,
      Of minimaal 40 miljoen euro vangen voor dit super talent ⭐️⭐️⭐️

     3. AjaxKat

      Ja het echte nieuws in dit artikel zit volgens mij ook in de staart. Ajax schroeft de vraagprijs dus op… Heel verstandig, maar als er een club komt die deze prijs zo kan ophoesten dan is ie echt wel weg. Mening van speler geldt dan echt niet meer.

     4. Remco425

      Het is niet nodig de redactie erop te wijzen. Gezien het aantal duimpjes en reacties zijn er toch genoeg mensen die dit wel interessant vinden. Jouw mening hierover is niet de maatstaf voor de redactie 😉

     5. Widi

      Niet ongesteld. Was ook niet persoonlijk. Meer om alle reacties die ik nu toch krijg voor te zijn. ?

   2. Mokumertje020

    Ja precies gaan ze nu van elke club die interesse heeft nieuws maken excelsior heeft vast ook interesse dusss

  1. De seijs

   Geweldig wat mooi top voor Bazoer.En nog belangrijker nieuws.Dan dit.want wie wil hem nou niet? Dat is pas nieuws.

 2. FrankiC

  Tuurlijk, die ontbrak nog.
  Er komt een bedrag dat je een transfer niet tegenhoudt. Als het geld dan maar eens werd besteed aan echte versterkingen op plaatsen waar het nodig is dan kunnen we vooruitgang boeken!

 3. Braatje87

  Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden, komt de transfersom alleen maar ten goede! Persoonlijk mag hij echter nog wel een jaartje blijven van mij…

 4. paulvos

  Het is allemaal wel leuk en aardig al die bedragen maar wat vind de persoon in kwestie ervan, laat hij zich eens duidelijk daarover uitspreken.

 5. f-side64

  nou dat lijkt me voor bazoer niet de juiste club competitie en land vind hem beter tot zijn recht komen in Spanje(catelonie)

 6. Ramon1

  Kunne ze niet gewoon zeggen bazoer in belangstelling bij alle clubs die meer geld hebben als ajax word er gek van elke dag 3 nieuwe clubs, hij moet
  Volgend seizoen nog blijven en ik champions league zn eigen laten zien dan word die alleen maar meer waard en we kunnen heb goed gebruiken dus ik hoop echt nog 1 seizoen nog 2 seizoenen geloof ik niet met zoveel interesse

 7. Germain

  Is al 20 jaar zo dat de grote talenten Ajax en ook de eredivisie verlaten, dus dat betekent ook dat er steeds weer nieuwe talenten opstaan, zeker bij Ajax. De opleiding is dus eigenlijk dik in orde als je telkens weer nieuwe talenten hebt klaar staan. Gewoon zo veel mogelijk geld vangen en doorgaan met opleiden, das prachtig werk. Onze huidige voetbalcompetitie is nu eenmaal te klein, we moeten met Ajax naar een Europese B poule streven met Topclubs uit België, Portugal, Griekenland, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Turkije etc. Dan wordt het echt interessant.

  1. BobbyHaarms

   De vraagprijs is €35 miljoen? Dat betekent dus dat elke club hem voor dat bedrag zou mogen kopen, mits dit klopt en mits de speler hiermee zelf akkoord zou gaan….kom op zeg Ajax, de halve wereld zit achter Bazoer aan en dan kom je met zo’n flutbedrag?! Geef aan dat je speler NIET te koop is dan komen ze zelf wel met een hoog bod (vraag maar aan pisvee). 35 miljoen is echt een lachertje voor zo’n toptalent met nog een meerjarig contract..

   1. Velibor

    Ja ik heb het niet en zal het waarschijnlijk ook nooit hebben maar 35 miljoen euro in het hedendaagse topvoetbal klinkt niet echt als : jongens we hebben de hoofdprijs gevangen!

   2. jood84

    maarja dat is ajax.. gewoon hun grootste talenten verkopen voor een appel en een ei 🙁

    1. Mee zwetsen

     Zal je helpen. 27,5 miljoen voor een twee jaar oudere speler met een langlopend contract. Hoezo nee zeggen geeft de hoofdprijs.

 8. afcadeluxe

  35miljoen betaal je voor een keeper niet voor zo’n talent dus maak er maar 70m.van verdient zn broer ook nog wat?

 9. Mee zwetsen

  Off topic: graag ook hier aandacht voor Johan en zijn gevecht tegen die klote ziekte.

 10. Ramon1

  Ik dacht dat de laatste berichten waren dat het beter ging met johan maar zag hem op een foto maar hij zag er niet erg best uit hopen dat het snel beter gaat

  1. Widi

   Dat zag ik ook Ramon. Lijkt alsof hij Pretnison (schrijf je dat zo?) gebruikt.

Comments are closed.