Swart ziet Van de Vaart wel zitten als spits bij Ajax (Incl video)

0405vandervaart

Sjaak Swart ziet een ziet een terugkeer van Rafael van der Vaart wel zitten en denkt dat de speler prima uit de voeten kan in de spitspositie en de beste kan zijn in de kleine ruimte in het elftal van Frank de Boer. Jan Jongbloed en Rinus Israël hebben daar een iets andere mening over.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

67 Comments

  1. ajaxpers

    Alstublief niet, niet steeds in het verleden blijven denken. We hebben Hendriks, El Azzouzi, Zikovic, Hoesen. Van Der Vaart is met alle respect OP.

          1. Remco425

            Vooral met zn blessures inderdaad of bedoel je dat niet? Of wil jij zeggen dat je ook alleen maar met je werk bezig bent in je vrije tijd en met niets anders? Ik vind dat altijd zo’n onzin. Alsof voetballers niet met andere dingen bezig mogen zijn in hun vrije tijd. Afgezien van dat ik ook vind dat er geen plek meer is voor Raf bij Ajax.

          2. HURBIE

            Als je hoofdzakelijk bezig bent in gedachte bij je kind en dat geklets over zijn vrouwtjes ,dan heb je niet de concentratie gericht op voetbal en nog blessures erbij
            Dan gaat het ten koste van je spel

          3. Remco425

            Onzin, omdat hij in de bladen staat wil het niet zeggen dat hij er continue mee bezig is.

          4. HURBIE

            wat moet en zal je toch altijd gelijk willen hebben en het laatste woord ,heb zelden in mijn leven zo’n beterweter meegemaakt als jij .
            Het is niet alleen bij mij ,maar bij iedereen op deze site,je bent vast vaak gepest dat je jong was en met de tang gehaald
            Verbeter de wereld en begin bij jezelf

          5. Remco425

            Ik heb hier zelden het laatste woord, ik ben zeker geen betweter, maar heb wel een sterke eigen mening en ik ben vroeger vrij weinig gepest. Dus… nog meer onzin van jou?

          6. HURBIE

            Dat is nog het ergste van jou persoon ,je bent het jezelf niet eens bewust
            Sterkte met je kwaal

    1. Ram88

      Als hij ook naar ons toe wilt komen kunnen we het toch altijd proberen je kan het Hem toch niet kwalijk nemen dat hij voor 2 miljoen kiest in een lekker warm land waar de mensen niet zo zeiken dan hier voor 7/8 ton en altijd maar gezeik in Amsterdam, het is namelijk nooooooit goed genoeg hier !!!

    2. hansjmn

      Ach Sjakie dan zou jij ook wel in de spits kunnen spelen haha⚽️ nee het is mooi geweest met vdV daar is de vaart en motivatie uit

    3. FrankiC

      Ha Ajaxpers, ik wilde eigenlijk stoppen met reageren op dergelijke herhalingen van nieuwsitems, maar VdV is in ieder geval met 1 been nog beter dan degene die jij noemt. Beter op 10. Van mij mag hij gewoon komen hoor, maar ze kunnen natuurlijk veel beter hun pijlen op Ziyech voor die positie.

      Zivco was zondag tegen NEC trouwens met kop en schouders de slechtste en minst geïnspireerde man van het veld. Vergeet die jongen. Dolberg over 2 jaar!!

  2. rickert

    Doe maar niet. Een speler moet ook motivatie hebben… die heeft hij wel, centjes… Maar dat is niet echt de motivatie die ik bedoel.

    1. AjaxKat

      Ik dacht dat het met zijn geldzucht wel meeviel. Dat hij afgelopen zomer niet naar Ajax kwam was volgens mij omdat hij bang was om niet aan de hoge verwachtingen van een terugkeer te kunnen voldoen. En gezien Heitinga snap ik dat ook wel. Met andere woorden: Raffie beseft zelf dat hij niet meer goed genoeg is.
      Raffie, ga maar 1 of 2 jaar cashen in de zandbak en stop daarna.
      Sjakie, heb vaak begrip voor je maar nu snap ik je echt niet.

    2. Remco425

      Maar ALS hij zou komen komt hij dus niet voor de centjes en heeft hij dus wel de juiste motivatie. Volgens jou. Dusssss….

        1. Remco425

          Erm, zoek het woord betweter eens op in het woordenboek, want volgens mij geef ik hier alleen aan dat hij zichzelf tegenspreekt en zeg ik helemaal niet of hij gelijk of ongelijk heeft.

  3. Hika77

    Hij is wel beter als sanogo maar ja, dat is m’n vrouw ook. Maar nee dank je. Laat raffie maar in Spanje..

    1. BobbyHaarms

      Ben het meestal wel met Sjakie eens maar Raffie neem ik na afgelopen seizoen niet meer serieus. Ajax is voor hem geen eerste keus dat is wel gebleken..

          1. Remco425

            Ik geef iemand gelijk, hoe ben ik dan een betweter? Pak het woordenboek er eens bij…

  4. ajaxpers

    GEDAAN en dus onze dank daarvoor maar dat betekent niet dat ieder die iets goeds voor Ajax heeft gedaan onze spits moet worden!

    1. -buitenkantje rechts-

      Precies Ajaxpers! Alleen voor een vdVaart in vorm zou ik plaats maken.. Helaas is hij niet fit volgens mij. Als hij komt natuurlijk niet in de spits!

    1. Widi

      Vind ik ook. En je hoort en ziet dat Sjaak zelf ook niet echt gelooft in wat hij zelf zegt……..

  5. Didron

    Afgelopen zomer heeft RvdV gegokt en verloren! Helaas zit men nu niet meer op hem te wachten… Zou ook niet weten wie er voor Raf plaats zou moeten maken, want in de spits zie ik hem niet snel spelen…

    1. Didron

      We hebben in Jong Ajax keuze genoeg! Al zou ik nog wel graag een gerenomeerde spits komen hoor…

  6. Niels1983

    Alle respect voor wat vdv heeft betekent voor Ajax en hij zal best een paar leuke wedstrijden spelen en een aantal doelpunten maken maar ik verwacht niet meer dat hij een meerwaarde zal zijn

    1. Remco425

      Is ook nog maar weinig fit en is ook geen echte spits. Die maakt er echt niet meer dan Milik.

  7. ajaxhoger

    ZE kopen toch geen donder , dus probeer het met Dolberg , trouwens als er geen voorzet komt kan geen een spits scoren , de buitenspelers zijn veelste matig .

  8. KBouter

    Bij Ajax hebben we mannen nodig, geen watjes zoals vd Vaart, met respect voor zijn carriere 5 jaar geleden, maar Raf is al jaren op en over zijn top.

    Ook een echte sfeermaker voor de kleedkamer is het ook niet, heeft met iedereen ruzie en zeikt altijd een ander af, omdat hij het altijd beter weet.

    Niet doen dus!!

  9. Ajaxslied

    zet el Ghazi nou maar gewoon in de spits heeft hij in de jeugd ook gespeeld.
    cerny of schone op rechts en fisher of younes op rechts alle posities dubbel bezet.
    voetbal kan soms zo simpel zijn

    1. -buitenkantje rechts-

      Zou ik ook best eens 5 wedstrijden in de spits willen zien. Hij zou ons in de spits nog wel eens kunnen verbazen!

        1. Widi

          Je kan ze ook samen voorin zetten. En vier middenvelders er achter. We hebben er nu al 2 met diepgang. Klaassen en Donny. Nadeel is alleen dat het niet werkt tegen ploegen die met 10 man op eigen helft staan.

  10. Ajax nr 1

    Sorry hoor Mister Ajax. Ik heb altijd heel veel respect voor u en u mede ex-Ajacieden gehad. Maar wat er in December allemaal op de ledenvergadering is gebeurd kan je helemaal niets meer serieus nemen toch. Wat u nu zegt is toch ook een grap zeker.

Comments are closed.