Selectie Ajax bezoekt VUmc Kinderstad

0121heitinga_vu

De selectie van Ajax heeft woensag het VUmc kinderstad bezocht. Ajax heeft sinds 1998 een partnership met de VU Kinderkliniek. Het partnership is het resultaat van een jarenlange samenwerking met het VUmc.

Bepakt met allerlei cadeautjes toog de selectie richting VU en bezorgden zij alle patientjes weer een onvergetelijke middag, die hun ziek zijn voor even deed vergeten. Hoofdtrainer Frank de Boer is blij met het partnerschap tussen Ajax en het VUmc. ‘Het blijft fantastisch om kinderen blij te maken met zoiets kleins. Als je hier rondloopt besef je dat voetbal uiteindelijk heel relatief is. Dit bezoek is niet alleen voor de kinderen bijzonder, maar zeker ook voor mijn spelers en trainers.’ Ook John Heitinga liet via Instagram weten een dankbaar mens te zijn. ‘Altijd mooi om een glimlach op het gezicht van een kind te toveren’, schrijft Heitinga op zijn Instagram pagina.

Foto: Instagram John Heitinga

Related posts

9 Comments

 1. BobbyHaarms

  Geweldig dat onze club dit doet, klein gebaar maar voor die kinderen een onvergetelijke ervaring! Dat ze allemaal maar gauw beter mogen worden, ook voor die ouders want die hebben het al moeilijk genoeg.

 2. Didron

  Kleine helden krijgen bezoek van hun grote helden! Chapeau (ook al is het voor ze bepaald)!

 3. Geroldkohlen

  lijkt wel of dat johnny gehaald is geworden om promotie werk te verrichten voor ajax ipv te spelen!

 4. rickert

  Fijn dat hier aan gedacht wordt, voor de jonge jongens ook wel even goed om met de voeten op aarde te staan, dat ze het niet zo slecht hebben.

 5. Indojood

  Prima actie. Je kunt niet genoeg aan liefdadigheid doen. Voetbal kan zoveel bewerkstelligen, kijk maar eens naar die kleine held Nathaniel.

Comments are closed.