Selectie voor Saint-Étienne: Sanogo en Younes erbij; Fischer krijgt rust

0721saintetienne-ajax

Ajax reist woensdag met 21 spelers af naar Frankrijk voor het oefenduel met Saint-Étienne. Beide recente aankopen; Yaya Sanogo en Amin Younes zijn door Frank de Boer opgenomen in de selectie. Viktor Fischer ontbreekt. De Deen laat de wedstrijd uit voorzorg schieten. Dit heeft alles te maken met de belangrijke duels die Ajax de komende weken speelt. Ricardo Kishna is niet opgenomen in de selectie met het oog op zijn mogelijke transfer naar Lazio Roma. Thulani Serero ontbreekt eveneens. Lucas Andersen is er wel bij. De selectie vertrekt woensdagochtend vanaf Schiphol en vliegt na de wedstrijd direct terug naar Amsterdam. De aftrap in het Stade George Pompidou in Valence is morgenavond om 19.30 uur.

Selectie Ajax:
Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lucas Andersen, Yaya Sanogo, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Queensy Menig

Bron: Ajax.nl

Related posts

29 Comments

      1. Wil61

        Fisher rust geven en scherp zetten en die nieuwe testen. Dan weten we het maar.

  1. Jughead

    Serero geblesseerd of zien we hem niet meer terug in een Ajax-shirt.
    Zou ik erg jammer vinden
    als hij wordt verhuurd!

      1. antonajax

        Klopt alleen het middenveld is nu te druk bezet.
        Wat dachten jullie aan verhuur aan PEC?
        Na een jaartje terug halen. Dan weten we hoe bazoer,sinkgraven en gudelj het hebben gedaan. En serero is hierdoor (nog) beter geworden. Want het is en blijft een tijger!!

  2. Didron

    Jammer van en voor Viktor. Ik ben heel benieuwd naar de prestaties van onze aankopen & huurling! Laat de critasters maar lullen, en geef 110% voor ons aller Ajax!!

  3. Jor020

    FOX zendt het uit jammer dat Robert muric er niet bij zit groot talent nu kishna weg is

    1. Didron

      Muric zal een grote worden! Had hem ook wel bij de selectie verwacht, maar ach… hij komt er vanzelf wel!!

  4. -buitenkantje rechts-

    Ik hoop dat de nieuwe jongens worden opgesteld.. Wil Gudelj, Younes, Heitinga en Sanago wel eens een hele wedstrijd zien spelen.. Vooral Sanago ben ik erg benieuwd naar..

    1. Litmanen

      zonder Kishna en Fischer zal Younes veel speeltijd kringen. Ben benieuwd hoe dat met Dijks samen gaat.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik ga morgen er even lekker voor zitten.. Kanaal 421 FOX sports er voor.. Jij ook? Haha!

        1. AjaxBarcelona

          Gewoon de app Live TV nemen (enkele euries) en je hebt alle betaalzenders voortaan gratis op je TV. Betaal echt geen stuiver aan Fox.

  5. Didron

    Ik hoop dat onze nieuwe aanwinsten veel speeltijd gaan krijgen vanavond! Laat Dijks, Johnnie, Gudelj, Younes en Sanogo maar eens een (zo goed als) hele pot spelen!
    Ben vooral benieuwd naar wat YaYa brengen gaat!

Comments are closed.