Jong Ajax gestart met voorbereiding met o.a. Gudelj, Duarte, Vd Hart en Meleg (Incl. video)

0622Dragisa_Gudelj

Jong Ajax is vandaag (maandag 22 juni) begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainers Andries Ulderink en Jaap Stam stonden voor het eerst op het veld met hun nieuwe assistent Said Bakkati. Ook voor Dragisa Gudelj was het zijn eerste werkdag als Ajacied.

Lerin Duarte (sc Heerenveen), Mickey van der Hart en Lesly de Sa (Go Ahead Eagles) en Dejan Meleg (Cambuur Leeuwarden) meldden zich weer op de Toekomst. Zij werden vorig seizoen (gedeeltelijk) verhuurd en begonnen voetbaljaargang 2015-2016 maandagochtend bij Jong Ajax. Onder andere Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny en Donny van de Beek maakten de overstap van de A1 naar de beloften. Morgen sluiten er nog enkele spelers aan. Django Warmerdam stroomt vrijdag in, dan zijn we nagenoeg compleet.”

App-gebruikers: Bekijk de video via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Bron: AjaxTV

Related posts

26 Comments

  1. Mr Ajax

    Donny zet hem op jongen we verwachten jou voor de winterstop nog in het eerste!!

  2. AFCA my World

    Nouri Cerny en van Beek zijn echt mijn favorieten van het afgelopen seizoen,hopelijk is de stap niet te groot en kunnen ze het het komende seizoen laten zien ! Heb veel vertrouwen in ze,en zie Nouri nog doorschuiven !

    1. Cheffie

      Nouri mijn favoriet van de jeugd. Ook heel aardig en beleefd. En van Beek ook zeker een toppertje voor later.

    2. antonajax

      Als Ajax gewoon zorgt dat ze iedere wedstrijd voor de 60e min 3-0 voor staan kun je deze gasten zoveel en zo snel mogelijk een invalbeurt geven

    3. dickst14

      ja inderdaad. ben alleen slecht in namen. een 15 jarige verdediger die bij de a was uitgeroepen tot beste speler. groot talent ook.

  3. AjaxBarcelona

    Hoop dat ze aan de invulling aan de zijkanten denken, daar schort het nogal eens aan.

  4. AFCA my World

    Update; Stekelenburg heeft getekend bij Southampton, dus die komt zeker niet,er moet een alternatief komen mocht Cillissen vertrekken !

  5. Bram ajax

    Nouri word de man van de toekomst bij Ajax, vind ik persoonlijk het grootste talent van allen, maar komen zeker veel talenten aan!

  6. -buitenkantje rechts-

    Met al deze talenten in jong Ajax.. Hoeven we toch niks te kopen?

  7. Velibor

    Mooi las net op VI dat Wijnaldum en die Rikierewiet ook verkassen dus nou lopen die lampenkappen eens leeg !!

    1. FrankiC

      Willems mag wat mij betreft naar Ajax. Typische Ajax-speler waar Dijks nog veel van leren kan.

  8. Mijn Club

    Wat Ajax betreft: ik zou als volgt willen zien … leeftijd van eerste elftal opkrikken door potentiële eerste elftal spelers een paar jaar te verhuren. Ervaring laten opdoen, zoals in geval bij Willem II nu. Win-win situatie creëren. Spelers mogelijk langer vastleggen en trachten pas te verkopen na hun 25e. Ervaring is essentieel en enorm belangrijk. Enkele jongelingen os prima, maar teveel jeugdige speler fataal.

  9. Mijn Club

    Zie afgelopen seizoen. Een blinde kip kon dat vooraf al voorspellen dat we geen kampioen zouden gaan worden. (Ik wel tenminste)

Comments are closed.