Vermeulen: ‘Overmars en Van der Sar zullen niet blij zijn met aanstelling Ling’

Tscheu_La_Ling

Johan Cruijff heeft inmiddels diverse gesprekken gevoerd binnen Ajax en het mag duidelijk zijn dat Cruijff niet tevreden is hoe het momenteel gaat met de club. De strubbelingen rondom Wim Jonk met de leiding van het eerste elftal lijkt een doorn in het oog van Cruijff die deze week Tscheu La Ling naar voren schoof als speciale adviseur van een nieuw te vormen strategische commissie.

NOS-commentator Arno Vermeulen ziet de komende weken de spanning nog wel een kookpunt bereiken in de Amsterdam Arena. ‘Cruijff laat met de komst van Ling zien dat hij de baas is. Hij heeft Ling al een paar keer tevergeefs naar voren geschoven. Momenteel zijn er mensen binnen Ajax die nog steeds een eigen koers varen en met het inbrengen van Ling wil Cruijff alles weer naar zijn hand zetten. Niet iedereen zal blij zijn met de komst van Ling. Denk aan mensen als Marc Overmars en Edwin van der Sar en ik denk dat er nog veel gaat gebeuren in Amsterdam, dat lijkt mij duidelijk’.

Bron: NOS

Related posts

27 Comments

  1. Eric1968

    Gaat nog jaren duren voordat er weer een beetje rust binnen de Ajax organisatie komt.

  2. ajaxpers

    Wat zou Vermeulen zelf graag die onrust willen zodat hij weer wat vaker op Tv mag komen. Als het maar in Alkmaar bij zijn eigen club rustig blijft.

  3. AjaxBarcelona

    Laten de mensen nu lekker zelf zeggen wat ze er van vinden in plaats van dat gespeculeer en zoeken naar sensatie. Het is blijkbaar te lang rustig geweest voor de media en ze willen weer lekker kunnen graven en stoken. Als er maar genoeg mensen stoken en schrijven dat het een zooitje is komt er vanzelf een vuurtje, knap hoor.
    Ik vind er ook van alles van maar daarmee is het nog niet de waarheid (hoewel, wel erg vaak natuurlijk 🙂 )

  4. AFCA my World

    Laten we hopen dat het toch weer allemaal op 1 lijn komt, genoeg problemen gehad lijkt me zo, maar ja iedereen wil de baas zijn bij Ajax (omdat het een geweldige club is) en ja dan probeer je je met ellebogen werk en rondschoppen en slaan je een weg naar boven te vinden,niet goed maar gebeurt dus wel! Maak Cruijff gewoon directeur en laat hij zijn opvolger klaarstomen !

    1. AjaxBarcelona

      De tranfer periode is pas net een paar weekjes open. Daarnaast is al vaker gezegd, je moet eerst spelers hebben/vinden die naar Ajax en de Nederlandse competitie willen komen. Volgens mij is er nog geen supermarkt met verschillende stellingen (doelman, verdedigers, middenvelders, aanvallers) gevuld met spelers die staan te trappelen om een balletje te trappen in de Arena. En ja, op het einde is Ajax gewoon het lulletje wat betreft wegkapen van nog één of twee spelers. Ook dat is niet tegen te houden als er flink wordt geboden en als het een flinke positie verbetering zal betekenen voor de speler. Hier zijn al voldoende uitspraken bij de rechter over geweest. Dus ……. men is heus wel zoekende maar de schappen zijn slechts karig gevuld

      1. suske

        Das niet helemaal wat ik bedoel. Het stukken supermarkt is volkomen duidelijk….. Maar het is elke x met deze periode gerommel. En ik dan het idee krijg van we wachte ff wat mijn taak word…..

  5. Indojood

    Ze zijn met zijn allen door Cruijff voorgedragen en erin gestapt op basis van het plan Cruijff. Wanneer mensen hiervan gaan afwijken moeten ze:

    1. tot de orde worden geroepen en zich houden aan het plan.
    2. weggaan.
    3. een aanpassing/aanvulling opstellen en deze met iedereen (incl. Cruijff) bespreken met een grondige onderbouwing waarom deze aanpassing/aanvulling nodig is. Als iedereen het hierover eens wordt is er niets aan de hand.

    Optie 3 lijkt mij het verstandigst en meest voor de hand liggend. Waarschijnlijk is dit nooit gebeurd en zo te merken heeft alleen Jonk zich gehouden aan het plan Cruijff.

  6. Iceman

    Met alle respect voor die 2 maar als dit zo is dan moeten die 2 hun mond houden en JC zijn gang laten gaan misschien wordt Ajax dan weer Ajax waar gewoon leuk en mooi voetbal kan worden gespeeld. Go For IT JC

  7. paullus

    Het is toch ook niet normaal we zijn nu 4 jaar verder
    En geen steek verder ieder die bleef was voor de lijn Cruijff
    De boer vaart zijn eigen koers
    Overmars kloot maar wat raak
    En zo zal v/d sar zijn eigen koers varen
    Nu maar hopen dat Ling alles op 1 lijn krijgt

  8. Litmanen

    Ik vind het prima dat Ling naar voren is geschoven, maar we zijn geen klein Slowaaks clubje, maar een kampioenenclub met tig titels, nationaal en internationaal. Vraag me af hoe Ling al die stromingen binnen Ajax gaat aanpakken.
    Volgens mij is VdSar de zwakke schakel. Ik had direct mijn twijfels al, maar sinds hij geweigerd heeft om de eindverantwoordelijk te dragen weet ik het zeker, de communicatief zeer zwakke vdSar gaat het niet redden.

    En verder, Vermeulen is inderdaad altijd bezig om rotzooi te schoppen, net als Van Gelder trouwens. Die twee brengen geruchten de wereld in zonder enige kennis van binnenuit. Eerlijk gezegd geloof ik alleen de sportredactie van De Telegraaf, niet omdat ze goed zijn, maar omdat die echt dicht bij het vuur zitten.

  9. -buitenkantje rechts-

    Arno Vermeulen wordt opeens gezien als autoriteit? De man die fout op fout stapelt.. Waarom zouden Overmars en van der Sar niet blij zijn met Ling? Hij is adviseur..heeft dus geen functie binnen Ajax.. Heeft inmiddels veel ervaring in het leiden van een club..kan je nog wat van leren.

  10. Gero77

    Altijd dat gejank van het journaille….. Als Ajax 2e wordt is het crisis….. Als FdB een keer pissed off is op z’n spelers….crisis….. Als er iemand naast de pot pist…… Crisis… Damn wees toch es stil met z’n allen en ga niet lopen roeren in een pot als je er toch niet uit mag eten…..
    Topclub.. Topgeouwehoer!
    WZAWZDB

  11. Remco425

    “Ik denk dat er nog veel gaat gebeuren in Amsterdam. Datblijkt me duidelijk.” Behalve dat denken en zeker weten over hetzelfde tegenstrijdig is, lijkt het me ook tijd dat er iets gaat gebeuren.

Comments are closed.