Bobby Haarms krijgt eigen laan op Zeeburgereiland

0212haarms

Bobby Haarms krijgt zeer waarschijnlijk een eigen laan op Zeeburgereiland. De Bob Haarmslaan zal komen te liggen in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland in Amsterdam – Oost, waar momenteel een nieuwbouwwijk volop in ontwikkeling is. Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost heeft inmiddels per brief een advies afgegeven over nieuwe straatnamen aan het College van B&W. Het goedkeuren hiervan is doorgaans niet meer dan een formaliteit. Ook Cor van der Hart staat op de lijst voor een eigen straat. 

Bron: Het Parool

Related posts

14 Comments

  1. Royb020

    Zeer waarschijnlijk!!! Hoezo!! Deze man is een held een legende!! Deze man verdient het gewoon!! Daar hoef je toch niet over na te denken!!

    1. Remco425

      met straatnamen wordt alleen gebruik gemaakt van officiele namen, geen bijnamen. Het is prachtig dat er een straat naar hem vernoemd wordt en of dat Bob of Bobby is, is van minder belang.

      1. Stoelnummer 53

        Zou jammer zijn. Er praat niemand over Bob Haarms. Maar goed laten ze vooral niet van de officiele regeltjes afwijken 🙂

  2. Moosie

    Eerlijk gezegd vind ik dat we het Leidseplein motten omdopen in Het Bobby Haarmsplein,en dan ook meteen De bobby Haarmsstraat en de eerste,tweede en derde Bobby Haarms dwarsstraat erbij.Gewoon omdat Bobby een held was.De Dam bewaren we voor Johan.

    1. Stoelnummer 53

      Zal dan wel de Hendrik Johannes Cruijff Dam worden omdat Johan een roepnaam is en geen doopnaam :-)) Trouwens je vergeet de grachten en de wallen 🙂

Comments are closed.