Ajax legt El Azzouzi en Savastano langdurig vast

De_Toekomst

En wéér komt er nieuws vanaf de Toekomst; de bevestiging  van wat al bekend was: Ajax heeft opnieuw twee talenten langer aan zich  weten te binden: Zakaria El Azzouzi en Mauro Savastano hebben officieel overeenstemming bereikt over langdurige contracten.

Aanvaller El Azzouzi  is verguld met zijn contract tot medio 2020. ‘Het is fantastisch om nog eens vijf jaar uit te komen voor de mooiste club van Nederland. Ik kan niet wachten om te spelen in de Arena’. Ook verdediger Mauro Savastano is zeer content. ‘Heerlijk om het contract te tekenen, een bewijs dat men vertrouwen in ons heeft’. Volgens Wim Jonk hebben beide talenten hun vaste aanstelling volledig verdiend. ‘Ze weten wat ze willen. Als ze de rust hebben, dan komt de volgende stap vanzelf’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

  1. jojo123

    Goed gedaan … Maar ik zou toch eerder willen horen dat ze een mid of cv contracteren bijv een vejnovic van Vitesse !

        1. Remco-Ajax-Nijmegen

          Leuk hoor, aanvallende acties bij een verdediger. Heb toch liever iemand daar die amper kan voetballen, maar wel een echte breker is met lengte en kracht is.

          1. AFCA my World

            Die moet je in het centrum hebben ja,maar een back die af en toe op komt zoals bijv Urby kan aanvallende impulsen geven,dit zie je ook gebeuren bij van Rhijn!

  2. Hart400

    Heb wel vertrouwen in toekomst Ajax alleen mag er op korte termijn ook wel wat gebeuren, met name in de verdediging

  3. neslopu

    Goe bezig .. Ik kan niet wachten to jeugd doorstroomt!! Heb er veel vertrouwen in!!!

  4. Velibor

    Begint een beetje op een goednieuwsshow te lijken met zoethoudertjes voor later en nu nog een echte klasbak achterin graag,please !

  5. MijnAjax

    We hebben in de ere divisie een van de minst gepasseerde verdedigingen en we zijn een van de meest scorende ploegen. Voor in Nederland dus gewoon een prima resultaat en alle kans op het kampioenschap. Verder gebeurd er in mijn ogen nu precies wat ze een paar geleden hebben aangegeven. Vanuit de jeugd opbouwen naar een sterk en mooi eerste elftal.

Comments are closed.