Jong Ajax vanavond van start in Premier League International Cup

Jong Ajax doet dit seizoen voor het eerst mee in de Premier League International Cup. Het is een toernooi voor spelers onder de 23 jaar. Alle wedstrijden worden de komende maanden afgewerkt in Engeland. Vanavond, dinsdag 24 spetember, nemen de jonge Ajacieden het op tegen de leeftijdsgenoten van Reading FC.  Voor de winterstop treft Ajax nog drie tegenstanders in dit toernooi: Nottingham Forrest, Wolverhampton Wanderers FC en Tottenham Hotspur.

De competitie bestaat uit twaalf Engelse clubs én twaalf buitenlandse clubs. Deze internationale teams zijn door de Premier League uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi.Als Ajax zich plaatst voor de volgende ronde, krijgt het toernooi na de winter een vervolg. Het beloftenteam van de Amsterdammers speelde afgelopen weekend met 2-2 gelijk op bezoek bij Vitesse. De ploeg van Frank Peereboom bezet momenteel de elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Het is aan de ploeg van Peereboom om zich op een nieuw podium te laten zien. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt voor het duel. De wedstrijd is live te zien op het Youtube-kanaal van Ajax, in de Ajax-app of via de officiële website.

Related posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.