Vermoedelijke opstelling Ajax; Volg de wedstrijd Go Ahead Eagles – Ajax live via ons X kanaal en win!

Ajax speelt zatewrdagavond om 20:00uur de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Hopelijk lukt het Ajax om de eerste competitie overwinning buiten de ArenA te boeken. Eerder werd er verloren van NAC Breda (2-1).  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

Van de voorgaande vierendertig duels wist Ajax tweeëntwintig keer te winnen op de Adelaarshorst, vier keer eindigde het treffen in een gelijkspel terwijl Go Ahead Eagles acht keer de drie punten in eigen huis wist te houden. In 1992/1993 en in 2009/2010 wist Ajax met 0-6 te winnen, de grootste in Deventer behaalde uitoverwinning. In 1970/1971 wist Go Ahead Eagles juist Ajax te verslaan met 4-1, wat tot op heden nog altijd de grootste overwinning van de Deventenaren op Ajax is. Eerder dit jaar was de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles de eerste wedstrijd na de winterstop. In dat duel wist Ajax met 2-3 te winnen dankzij goals van Devyne Rensch, Benjamin Tahirovic en Brian Brobbey.

Marc Nagtegaal is door de KNVB aangewezen om de wedstrijd tegen de Eagles in goede banen te leiden. Het wordt de eerste keer dat Ajax de arbiter dit seizoen tegenkomt. Vorig seizoen floot de scheidsrechter twee wedstrijden van Ajax in de Eredivisie. Destijds betrof het de thuiswedstrijd van Ajax tegen eveneens Go Ahead Eagles(1-1) en de uitwedstrijd op bezoek bij NEC in Nijmegen(1-2 overwinning).

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Henderson, Taylor, Fitz-Jim; Traoré, Brobbey, Godts

Related posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.