Kraaij Jr: ‘Ajax informeerde naar Joshua Brenet’

Ajax heeft geïnformeerd naar Joshua Brenet, zo melden Jan Joost van Gangelen en Hans Kraaij Jr. Het ESPN-duo is in gesprek over van alles en nog wat en plotseling komt het gesprek bij Joshua Brenet uit. Jan Joost van Gangelen onthult vervolgens dat Ajax naar de voormalig rechtsback van PSV en FC Twente heeft geïnformeerd. De verdediger is op dit moment clubloos.

Hans Kraaij jr. is fan van Brenet. “Toen hij met Curaçao inviel tegen Sint Lucia, samen met Kastaneer, zij waren gewoon de besten op het veld”, vertelt de oud-prof. Er loopt nog wel een rechtszaak tegen Brenet. De verdediger werd twee keer gesnapt terwijl zonder rijbewijs reed. Het hoger beroep wordt vooralsnog telkens uitgesteld.

Volgens Ajax-watcher Van Duijn van Voetbal International klopt het bericht helemaal niet, zo maakt hij duidelijk op X. Volgens Van Duijn is de 30-jarige Brenet door zijn entourage aangeboden bij Ajax, maar speelt er verder niets. Momenteel heeft Ajax twee rechtsbacks in de selectie met Devyne Rensch en Anton Gaaei. Eerstgenoemde heeft een aflopend contract en dus zal Ajax vroeg of laat op zoek gaan naar een nieuwe rechtsback. Volgens verschillende media zou Ajax wel een nieuw contractvoorstel hebben gedaan aan Rensch, maar zou de 21-jarige rechtsback hier nog niet op zijn ingegaan.

Related posts