Kans op komst Ziyech nihil: ‘Geen contact geweest’

Hakim Ziyech lijkt deze zomer niet terug te keren bij Ajax. Afgelopen week verschenen er berichten dat Ajax Ziyech terug wilde halen en Ziyech zou zelf ook wel open staan voor een terugkeer naar Amsterdam. Nadat de spelmaker ook nog eens zijn foto’s met betrekking tot Galatasaray van zijn Instagram-account had verwijderd werden de geruchten nog meer gevoed. Freek Jansen, hoofdredacteur van Voetbal International, laat weten dat er totaal geen contact is geweest met Ajax. 

‘Nee, afgelopen vrijdag speelde er helemaal niets. Vrijdag kwam het gerucht naar buiten en ik kreeg allemaal appjes’, aldus Jansen, die een goede band heeft met Ziyech. ‘Ik heb het voor de zekerheid toch maar even gecheckt bij Ziyech, maar er was geen contact geweest. Ik heb niet het gevoel dat dit gaat gebeuren’.

Ziyech startte de laatste twee competitiewedstrijden  bij Galatasaray op de bank. Alleen in het eerste competitiewedstrijd stond hij in de basis. In de play-offs van de Champions League tegen Young Boys speelde Ziyech in beide duels 45 minuten mee, waarvan een als basisspeler en een als invaller.

Related posts