Thuisduels tegen Fortuna Sittard en FC Groningen verplaatst

Het thuisduel van Ajax met Fortuna Sittard is verplaatst naar woensdag 18 september, aanvang 20:00uur, zo heeft de Eredivisie bekendgemaakt. Het duel uit de derde speelronde van de Eredivisie – die in het komende weekeinde gehouden wordt – is verplaatst, zodat Ajax zich kan focussen op het tweeluik met Jagiellonia Bialystok in de play-offs van de Europa League. De Eredivisie laat verder weten dat het thuisduel van Ajax met FC Groningen een nieuw tijdstip heeft gekregen. Dit duel staat gepland voor zondag 6 oktober. In eerste instantie zou de aftrap van dit duel om 14.30 uur zijn, maar de KNVB heeft de wedstrijd verplaatst naar 16.45 uur.

Het duel tussen Ajax en Fortuna Sittard zou in principe aankomende zondag gespeeld worden, maar al snel werd duidelijk dat deze wedstrijd verplaatst zou worden. ajax komt donderdag en volgende week donderdag namelijk uit in de play-offs van de Europa League en zodoende wordt het duel met de Limburgers verplaatst. Op die manier kan Ajax zich volledig focussen op het bereiken van het hoofdtoernooi van de Europa League.

Ajax heeft deze zomer al twee voorrondes overleefd. In de tweede voorronde speelde Ajax tegen het Servische FK Vojvodina. In de derde voorronde was Panathinaikos de tegenstander.

Related posts