‘Wolves zijn overtuigd en gaan zich melden bij Ajax voor Forbs’

Carlos Forbs staat in de nadrukkelijke belangstelling van Wolverhampton Wanderers, zo meldt transfer journalist Fabrizio Romano via X. De aanvaller van Ajax wordt gezien als geschikte opvolger van Pedro Neto, die op het punt staat om naar Chelsea te vertrekken. Ook David Ornstein van The Athletic komt met dit nieuws. Men verwacht dat Ajax snel telefoon kan verwachten van the Wolves. 

Neto is dicht bij een overstap naar Chelsea, dat mogelijk circa 63 miljoen euro gaat betalen voor de 24-jarige Portugees. Romano weet dat de rechtsbuiten ook al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met the Blues. Meerdere topclubs uit de Premier League jaagden op de buitenspeler van Wolverhampton Wanderers, maar Chelsea is bereid het diepst in de buidel te tasten en de Portugees international te overtuigen van een transfer.

Daarom is manager Gary O’Neil op zoek naar versterking voor op de vleugels en hij heeft Forbs op zijn ‘shortlist’ geplaatst. Welk bedrag Ajax wenst te ontvangen voor de buitenspeler is onbekend. Forbs is een van de aankopen van voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat en beschikt in de Johan Cruijff ArenA nog over een verbintenis die doorloopt tot medio 2028. In de zomer van 2023 kwam Forbs over uit de jeugd van Manchester City voor circa veertien miljoen euro.

Related posts