Farioli hoopt dat Sutalo bij Ajax blijft

Francesco Farioli hoopt dat Josip Sutalo trouw blijft aan Ajax. De Kroatische centrumverdediger kende vorig seizoen een stroeve start bij Ajax, maar hoopt zich dit jaar te revancheren. De berichten rond de komst van Daniele Rugani worden steeds concreter. De Italiaanse centrumverdediger moet overkomen van Juventus. Toch hoeft zijn komst niet per se het vertrek van Sutalo te betekenen, zeker niet als het aan Farioli ligt.

“Natuurlijk wil ik dat hij blijft”, aldus Farioli desgevraagd, geciteerd door Voetbal International. “Vanaf het moment dat hij terugkwam, werkt hij elke dag heel hard. Zowel binnen als buiten de lijnen. Hij is actief tijdens individuele meetings, groepsgesprekken en met mijn assistent-trainers. Hij is een speler die er 24 uur per dag voor open staat om feedback te ontvangen en vragen te stellen. Ik ben heel positief over zijn ontwikkeling. Tot dusver gaat het goed met hem. En natuurlijk is dit pas het begin vanaf waar hij start”, aldus Farioli.

Sutalo zelf aast ook op eerherstel na een matig eerste jaar. De mandekker heeft naar verluidt al meerdere Europese clubs afgewezen vanwege zijn wil om te slagen bij Ajax.

Related posts