‘Ajax, PSV en Feyenoord zien Van Ewijk als optie’

Zowel Ajax, feyenoord als PSV zien Milan van Ewijk (23) als mogelijke optie voor de rechtsback positie, zo schrijft ESPN dinsdag. Van Ewijk speelt momenteel in Engeland bij Coventry City en kwam in net verleden uit voor Excelsior Maassluis, ADO Den Haag, SC Cambuur en sc Heerenveen. ESPN weet ook dat er vanuit de Bundesliga interesse is in Van Ewijk.

Na het vertrek van Tristan Gooijer op huurbasis naar PEC Zwolle heeft Ajax nu nog de beschikking over Devyne Rensch en Anton Gaaei voor de rechtsbackpositie. Rensch heeft bij Ajax nog maar een contract voor één seizoen en zou ‘op de nominatie staan om te vertrekken‘. Op die manier kan Ajax nog een transfersom voor de zelfopgeleide speler ontvangen. ‘Farioli ziet verder voor Gaaei geen basisplaats in het verschiet, waardoor de Amsterdammers op zoek zijn naar versterkingen’, schrijft ESPN.

Eerder op de dag schreef het Algemeen Dagblad ook al dat Rensch in aanmerking zou komen voor een vertrek bij Ajax. Tot nu toe heeft de jongeling een basisplaats, maar gezien zijn contractduur lijkt een zomers vertrek dus steeds meer een optie te worden.

Related posts