‘Farioli dringt bij Ajax leiding aan op komst Juventus verdediger Rugani’

Francesco Farioli dringt bij de leiding van Ajax  aan op de komst van Daniele Rugani, zo schrijft de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà. Voetbal International meldde eerder vandaag al dat Ajax zich bij Juventus heeft gemeld voor de diensten van de Italiaanse verdediger. Ajax zou een transferbedrag van vijf à zes miljoen euro moeten betalen voor de diensten van Daniele Rugani, zo verwacht Mirko Di Natale van TuttoJuve.

Ajax heeft inmiddels ook al gesprekken gevoerd met de 29-jarige verdediger van Juventus, aldus VI, waarin Ajax Rugani een sportief plan geschetst heeft en wat hij voor Ajax zou kunnen betekenen. De relatie tussen Francesco Farioli en Rugani, die elkaar goed kennen, zou doorslaggevend kunnen zijn. Tegelijkertijd heeft Ajax meerdere opties in het vizier.

Rugani staat niet onwelwillend tegenover Ajax, maar toch is een transfer gecompliceerd. Omdat Rugani nog een contract tot 2026 heeft, zal Ajax een transfersom op tafel moeten leggen. De club heeft weinig te besteden en worstelt met de eigen mogelijkheden, omdat er eerst spelers weg moeten, maar vooralsnog zijn alle spelers van vorig seizoen er nog. Wat in het voordeel van Ajax spreekt, is dat Juventus mee wil werken aan een vertrek van Rugani.

Related posts