Kroes wil nog op Ten Hag wachten; Nog uitzoeken wat de kansen zijn’

Valentijn Driessen meent dat Ajax nog steeds hoopt dat het Erik ten Hag binnen kan halen als trainer voor het nieuwe seizoen. Mocht het inderdaad zover komen, dan moet Ajax nog wel even geduld hebben. Zijn collega journalist van De Telegraaf; Marcel van der Kraan bevestigt talkSPORT dat Kroes bereidt is te wachten op Ten Hag. 

“Manchester United maakt voor de FA Cup-finale natuurlijk niet bekend dat Ten Hag weg moet. Dan is in een keer het gezag weg. Ik weet niet of Ten Hag dat nog heel veel heeft bij United, maar dan wordt het nog minder. Dan wordt het dus ook veel moeilijker om de FA Cup te winnen. Een club zal nooit zeggen dat hij er volgend seizoen geen trainer meer is. Achter de schermen moet Alex Kroes met Kees Vos van SEG uit zien te vinden wat de kansen zijn van Ten Hag volgend jaar. Want Ajax wil nog steeds op Ten Hag wachten, alleen zal het geduld moeten hebben”, aldus Driessen in de podcast Kick-off.

‘Kroes heeft Ten Hag bovenaan zijn lijst staan. Hij is zijn man en hij zal tot het einde van de maand (mei, red.) wachten, want voor 1 juni willen ze een trainer hebben aangesteld’, zo vult Van der Kraan aan tegenover talkSPORT. Het salaris dat Ten Hag bij Manchester United krijgt ligt natuurlijk stukken hoger dan hetgeen Ajax kan bieden. Toch moet dat geen probleem zijn, zo stelt Van der Kraan. ‘Als we ons herinneren waarom Ten Hag naar Manchester United kwam, weten we dat geld nooit een motivatie voor hem is geweest.’ Sowieso lijkt Ten Hag het niet voor het geld te hoeven doen, aldus Van der Kraan. ‘Ten Hag komt uit een miljonairsfamilie. Zijn vader had een heel, heel groot imperium in het oosten van Nederland. Ik denk dat hij zich nooit zorgen heeft moeten maken over geld en ik denk niet dat een of twee miljoen meer een verschil maakt voor Erik.’

Related posts