Ajax Radio blundert; Heeft niet door dat microfoons nog aanstaan en stuurt Bergwijn ‘Gelijk naar de zandbak’

Ajax Radio, dat tijdens wedstrijden van de club kan worden beluisterd via de officiële website van Ajax, ging zondagmiddag flink de fout in. De presentatoren hadden duidelijk niet in de gaten dat de microfoon nog aanstond en hielden zich niet bepaald in na afloop van het duel met FC Utrecht (4-3 verlies).  “Hoe kan hij zo vrij staan? F*cking Jens Toornstra. Alle kleine details helpen mee aan deze zwarte tijd. F*cking Jens Toornstra”, zegt een van de presentatoren in de uitzending na de 3-3 van Toornstra namens Utrecht.

“Hij schiet hem niet eens goed in”, reageert de tweede presentator. “Nee, weet je wie hem wel slecht inschoot? Steven Bergwijn, op het einde. Hlynsson met zijn twintig jaar drukt hem twee keer rustig binnen. Aanvoerder Bergwijn, die te goed zou zijn voor de Eredivisie, jaagt de bal naar een andere planeet”, reageert de eerste presentator daar weer op.

Vervolgens vraagt iemand in de verte of Ajax er niet goed aan zou doen om Bergwijn in de winter te verkopen aan ‘een club uit de zandbak’. Een presentator reageert duidelijk hoorbaar: “Gelijk, gelijk.” Het fragment sluit af met: “Maar dat is ook raar om te roepen natuurlijk”, waar dat over ging, is niet bekend.

Related posts