MRI-scan toont geen schade aan maar twijfel blijft bij Veltman voor duel met Legia

0215ajax-twente_veltman_vdhoorn

Joël Veltman moest zich zondag vroegtijdig laten wisselen omdat hij last had van een hamstringblessure. Een MRI-scan heeft maandag uitgewezen dat er geen ernstige hamstringschade aanwezig is maar toch blijft Veltman een twijfelgeval voor de Europa League wedstrijd van aanstaande donderdag tegen Legia. ‘Sommige spieren voelden zondag ongebruikelijk stijf aan en daarom heb ik mij laten wisselen. De komende dagen zal blijken of ik de wedstrijd tegen Legia ga halen’, aldus Veltman.

Bron: AD

Related posts

7 Comments

  1. AFCA my World

    Nix spelen op de bank of de tribune,het was al belachelijk dat hij zondag speelde,is nog lang niet fit genoeg en op het moment is van de Hoorn beter !

    1. rickert

      ik vind van der hoorn op dit moment beter spelen dan de wedstrijden die Veltman afleverde voor zijn blessure, wat mij betreft heeft hij meer credits verdiend en start hij tegen Legia.

  2. Sktadane krzesto 53

    Apart die reactie van de spieren zondag. Hij heeft toch in jong Ajax eerst wat minuten gemaakt zonder problemen. Wat dat betreft heeft de medische staf geen onverantwoorde risico’s genomen. Keuze tussen een speelklare Veltman of van der Hoorn is in mijn ogen: Veltman met vd Hoorn er vlak achter.

  3. Sluk

    Gewoon met vdhoorn starten donderdag, geen onnodig risico nemen met Veltman. Daarbij speelt vdhoorn prima!

Comments are closed.