‘Zivkovic zo goed als rond met FC Utrecht’

0308ajax-excelsior_elghazi_zivkovic

Richairo Zivkovic staat alsnog voor een overstap naar FC Utrecht, zo weet Voetbal International te melden. Zivkovic werd al eerder in verband gebracht met de club uit de Domstad maar toen sprak directeur Van Schaik de interesse tegen. Dat lijkt nu anders want na het vertrek van spits Boymans lijkt FC Utrecht wel wat te zien in Zivkovic die in 2014 overkwam van FC Groningen maar nooit een basisplaats wist af te dwingen bij Ajax.

Met Kasper Dolberg, Mateo Cassierra en Bertrand Traore voor zich lijkt de rol van Zivkovic bij Ajax uitgespeeld. Inmiddels schijnt Zivkovic al diverse medische testen te hebben ondergaan in het Universitair Medisch Centrum van Utrecht. De spits stapt naar verluidt op huurbasis over naar FC Utrecht en wirdt vanochtend al medisch gekeurd.

Bron: VI

Zie ook eerdere berichten

Related posts

43 Comments

      1. De Ajacied

        Toch heel
        Jammer hoor,
        Deze jongen gaat Ajax nog eens pijn doen hoor geloof me
        Succes Zivko
        ❌❌❌

        1. Charka53

          Inderdaad , Utrecht is toch al geen gemakkelijke tegenstander en gaat Zivko de goals tegen ons maken , heel fijn

      1. Floris Stempel

        Hij kan zich beter bij Utrecht goed laten zien dan bij Jong AJAX. Zwaardere competitie. Als ie gaat vlammen, staat ie volgend jaar weer in de ArenA te ballen.

      1. HURBIE

        Dat Zivko verhuurd was vorig jaar heeft hij er ook niet veel van gemaakt
        Dus ik zeg Weg ermee

  1. Rinus

    Deze jongen heeft nooit een echte kans gehad, tuurlijk is het een lastig kind maar dat was Zlaten ook, krijgen we spijt van.

  2. Joep

    De spits positie bij onze club is een lastige. Vind het wel jammer dat hij niet geslaagd is bij onze club.

  3. AFCA my World

    Hopelijk alleen voor een verhuur,het is een fantastische spits maar een lastig ventje en daar kunnen ze bij Ajax niet mee omgaan, hij heeft nooit een echte kans gehad dan had je traore ook niet hoeven halen ! Zo jammer dat ze dat niet inzien !

  4. Valentino

    Leuk dat de speler rond is, maar is het niet belangrijker dat de clubs dat het onderling ook eens zijn? Zie het niet zo snel gebeuren eerlijk gezegd.

  5. Jimmy1971

    Gaat als Dolberg heel blijft nooit meer 1ste spits van Ajax worden !
    Jammer van zijn talent maar heeft het zelf (instelling) verkloot ..

  6. EugAjax

    Lijkt me een goede move voor iedereen. Zivkovic heeft het niet gered bij Ajax. Dat heeft niet te maken dat hij lastig zou zijn. Hij presteert niet voldoende en heeft niet de juiste mentaliteit getoond. Ontbrak vaak aan discipline zonde want talentvol is hij wel.

    1. Litmanen

      Heb jij die jongen wel eens zien spelen? Zoals vorige week bijvoorbeeld? Drie prachtige goals. Alleen in die wedstrijd zie je al met hoeveel gemak hij op basis van zijn talent en techniek scoort.
      Dit gaat Ajax waarschijnlijk punten kosten, maar wie zich brandt moet op de blaren zitten….

      1. EugAjax

        Als hij dat elke week zou tonen en op hoger nivo dan had hij niet verhuurd geweest. Trainer stelt altijd beste speler op. Zelfs bij Willem Ii niet in de basis dus ja ik heb hem zien spelen en nee nog steeds niet Ajax waardig als ik naar zijn presteren en gedrag kijk

  7. Nultwintig

    Grrr, hier ben ik helemaal niet blij mee. Zal je zie dat hij er straks ern pasr inknalt….

  8. emilio74

    Niet mee eens wat betreft “lastig ventje” je verdiend enorme bedragen waar wij gewone mensen hard voor moeten knokken. ik vind het een gebrek aan opvoeding als je je niet aan de regels kan houden. Talent heeft hij zeker. Over verhuur ben ik het eens. Dan kan Ajax hem volgend jaar verkopen , je moet immers geen verlies maken.

  9. Iceman

    Hier gaat Ajax spijt van krijgen. Want hij kan best goed voetballen en straks tegen ons zal hij zich wel willen bewijzen en dan scoort hij tegen ons en als hij er 20 erin leg voor Utrecht dan gaat Ajax hem terug kopen zoals altijd let maar op ze leren het nooit bij Ajax.

    1. Ajaxslied

      Er staat verhuur dus niks terug kopen. Daarnaast denk ik dat hij daar ook niet presteert gezien vorig seizoen bij willen 2.

  10. Ajax nr 1

    Succes Zivkovic ik gun het jou wel. Ajax Is Ajax niet meer. Ajax is een bank en een handelscentrum wat niets meer met voetbal te maken heeft. Met deze heren in de top zakt Ajax alleen maar verder in de grond. Heren ga je diep heel diep schamen en rot Aub op bij deze club alleen dan krijg Ajax het voetbal en zijn gezicht terug.

  11. -buitenkantje rechts-

    Ooit stond Ajax bekend om het opleiden en opstellen van tallent.. Waren we trots op branie.. Glimlachten we om schoffies.. Dit soort kereltjes konden we wel gebruiken..
    Tegenwoordig verkoopt Ajax tallent.. Heeft iedereen mediatraining gehad en worden we sufgeluld door standaard uitspraken.. Wordt er schande gesproken als je niet in de maat marcheert ..
    Dit om ook ff een tegengeluid te laten horen. Zivko.. Ik vind het jammer dat (als) je gaat.

    1. KBouter

      Helemaal gelijk, schoffies zoals de Witschge’s waren, maar die laten géén regels aan hun laars en deden niet wat ze zelf wilden op jonge leeftijd bij Oa Jong Ajax als bij Oranje-19.

    2. Indojood

      Wat jij hier beschrijft is het Amsterdamse. Je groeit er mee op of maak je dit eigen zoals Van Basten en Sneijder. Branie en eigenwijs zijn gaan gecombineerd met het onderbouwen ervan. Zivkovic deed dat niet, niet hier en niet in Tilburg.

      Ik wens hem het allerbeste.

  12. vak411

    Verhuur… PrimA! Als hij toch de topper blijkt die hij zelf dent te zijn kan hij mooi blijven en Traoré opvolgen…

  13. KBouter

    Lijkt me voor zowel Zivco als Ajax de beste oplossing. Zivco kan zich nu mooi bewijzen, want volgens velen en hijzelf is hij reuze goed, dus basisplaats bij het nietige Utrecht is al een feit.

  14. vak411

    Idd jammer dat ie voor de wedstrijd tegen pisvee al daar heen is gegaan. Had hij mooi paar goaltjes kunnen maken.. Hoewel ik kutrecht weinig gun..

  15. Slingertje.

    Ik zal hem niet missen die pannenkoek.
    Komt daar ook weer op de bank terecht door zijn waardeloze instelling.

Comments are closed.