ADO-directeur: ‘Overleg met Ajax, Becker en zaakwaarnemer verloopt nog steeds goed’

1129zwolle-ajax_tete_becker

ADO-Directeur Mattijs Manders voelt door de uitspraken van Zeljko Petrovic geen druk om overhaast te handelen rond de transfer van Sheraldo Becker naar de hofstad. De ADO-trainer wil de flankaanvaller van Ajax zo graag halen dat hij al riep dat hij hem desnoods zelf wilde betalen (zie bericht).

Volgens Manders is Petrovic een professionele maar ook emotionele man. “Hij heeft dat direct na de wedstrijd in Arnhem gezegd toen er in het lijf nog wat adrenaline zat.” Volgens de ADO-directeur wordt nog steeds gekeken wat de mogelijkheden zijn om Becker te halen. De speler moet 150.000 euro kosten, los van aanvullende afspraken. ,,We doen ons best. Garanties kunnen we niet geven, maar het overleg met Ajax, Becker en zijn zaakwaarnemer verloopt nog steeds goed”, aldus Manders tegenover Omroep West.

Related posts

11 Comments

      1. Remco425

        In welk opzicht is jouw reply van enig relevatie op wat ik heb geschreven aangezien je op mijn bericht reageert?

  1. MokumAFCA

    Overmars gun Becker gewoon die overstap, prijs van 200.000 0f 150.000? Waar praten we over, gun dat jong de overstap

  2. Valentino

    Lijkt Ajax wel, de gesprekken gaan goed hoor jongens. En verder komen we de komende 2 weken niet.

  3. bloedgroep AFCA

    ooh ooh Den Haag arme stad achter de Duinen…waar gaat dit over? 150.000 durf te wedden dat die knakker een auto heeft die meer kost

  4. AFCA my World

    Laat die jongen gewoon gratis gaan,hij kan zijn dromen daar misschien wel waar maken en Ajax krijgt weer wat ruimte in het budget voor Ziyech !

Comments are closed.