Ajax akkoord met Nantes over transfersom Sigthorsson

sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson zal zich aanstaande vrijdag niet melden op de eerste training van Ajax. De IJslander heeft een akkoord bereikt met het Franse Nantes en ook Ajax is het eens geworden over de transfersom van rond de drie miljoen euro.

Voor Frank de Boer is dit goed nieuws want nu kan men gericht gaan zoeken naar een nieuwe spits. Tot die tijd zal de coach zijn elftal moeten aanvullen met een speler uit de jeugdopleiding daar Arek Milik de enige spits is na de verhuur van Richairo Zivkovic aan Willem II.

Bron: De Telegraaf

Related posts

63 Comments

  1. BobbyHaarms

    YESSSSS!!!!! O sorry liet me even gaan haha…succes Siggi, en bedankt voor je belangrijke doelpunten!

    1. De Ajacied

      Jammer mannen dat we zo reageren, Sigi heeft hele belangrijke punten voor Ajax gehaald , dus laten we eerlijk zijn tegenover hem
      Succes Sigi het ga je goed

      1. Litmanen

        helemaal eens. Jammer dat er steeds zo gereageerd wordt door sommige mensen.
        Zelfs als Boilesen vertrekt gun ik hem het beste.

      2. BobbyHaarms

        Tuurlijk, ten alle tijden respect voor
        sigthorsson en wat hij voor ons betekend heeft! Maar ik ben gewoon blij dat we niet met een speler in onze maag blijven zitten waar toch geen toekomst meer voor is, en anders misschien net zo’n gevalletje was geworden als onze Servische vriend die 16 miljoen kostte maar gratis de deur uitliep…geweldige deal dus en Ajax houdt er 3 miljoen aan over.

    2. -buitenkantje rechts-

      🙂 denk dat heel veel zo denken.. Maar idd..respect..het ga je goed.

  2. Ajax nr 1

    Gefeliciteerd Ajax nu nog hopen voor Siggi dat ook hij tot een overeenkomst komt. Siggi ik gun het jou want je bent een echte prof. Veel sterkte met je keuze. We gaan je belangrijke goals missen zeker in de toppers.

    1. Ajax nr 1

      Ik ben reuze benieuwd naar de nieuwe spits die ALS het goed is komen gaat.

  3. AjaxBarcelona

    Siggi heel veel succes in Nantes. Bedankt voor je tomeloze inzet bij Ajax en vooral bedankt voor je belangrijke doelpunten. Ik hoop van harte dat je bij Nantes een mooie tijd zal beleven met supporters die je zullen steunen ook in tijden dat het misschien wat minder gaat. Enne ……. als je straks tegen Nederland speelt ……… van mij mag je er drie prachtig in de kruising schieten achter Jasper. Dan Nederland maar niet naar het tournooi 🙂

    1. FrankiC

      Die laatste opmerking had je wat mij betreft weg mogen laten. Jij wil toch ook niet naar een EK kijken zonder Nederland? Kom op zeg.

      1. AjaxBarcelona

        Gezien de bakken met stront die die jongen over zich heen heeft gekregen van “supporters” gun ik hem dat plezier voor 100%. En dan ben ik bij het EK gewoon voor IJsland. Misschien dat een aantal mensen dan eerst nadenken voordat ze iemand gezellig anoniem gaan zitten afbranden. Voor alle duidelijkheid: daarmee zeg ik niet dat hij de geschikte spits is geweest voor Ajax maar daarmee zeg ik wel dat ook hij een Ajaxied is die net als iedereen respect verdiend.

    1. toon61

      dat ligt aan ajax zelf ,ze hebben namelijk geen fansoenlijke buitenspelers die een voorzet kunnen geven ,ze zijn veelste min en niet capabel voor in het eerste elftal ,wel talenten maar daar is alles mee gezegd El gazi is iets beter maar die voldoet ook niet ,veelste weinig redement ,dei kishna is helemaal bagger ,en dat staat in de aanval ,dan worden we nooit kampioen met dit zooitje ongeregeld .

      1. AjaxBarcelona

        Nooit opgekomen dat het daar aan zou kunnen liggen. Echt mooie analyse

  4. toon61

    WAt kon klaas jan huntelaar dan ,helmaal niks ,hij kon ook geen man voorbij komen ,alleen scoren dat wel ,maar dan moest hij wel ballen krijgen ,en die kreeg hij toen wel ,de spitsen nu kregen bijna geen een ban fansoenlijk .

    1. -buitenkantje rechts-

      Ben ik gedeeltelijk met je eens toon61.. Een spits is erg afhankelijk van de aanvoer die hij krijgt.. Daarnaast moet hij zelf ook kansen kunnen creëren en anderen in scoringspositie kunnen brengen. Ik denk dat Sigthorsson een echte killer is in de 16.. Met een ander team om zich heen zou hij wel eens veel beter kunnen renderen.

      1. FrankiC

        Kan me een wedstrijd van AZ herinneren dat hij 5 of 6x in het 5 metergebied scoorde. Dus ik denk dat je gelijk hebt buitenkantje rechts!

    2. heesch@ajax

      Dat zal toon maar een Ajax spits moet wel een bal kunnen vasthouden. En daar kon hij echt heeeelemaal niks van. Hoe vaak schiet de bal wel niet van ze poot? Dat is zijn handelsmerk geloof ik toch?

  5. Sewena13

    Hoop dat die wel in het spelletje van Nantes past.. Anders wordt het een triest verhaal voor hem…

  6. koensiemerink

    nou marc wordt weer shoppen voor een nieuwe spits voor ajax ik vind het goed zo dat sigthorsson naar nantes gaat want ik vind hem niet zo goede spits was bij ajax als ik eerlijk mag zijn

    1. AjaxBarcelona

      Ik van harte hoop toch wel dat lukt het Ajax om spits kunnen te vinden die voor elkaar wel kan scoren.

  7. f-side64

    dit bedoel ik nu gaan ze zinloos op zoek naar een spits terwijl ze er 1 hebben verhuurd aan Willem 2 en 1 top spits ala zlatan wil niet in nederland spelen en als ze al bij ajax moeilijkheden hebben met ziv gaat het streppel ook niet lukken hem in het gareel te krijgen .

    1. -buitenkantje rechts-

      Nu hoofdstuk Zivkovic voorlopig maar even afsluiten.. Gaat naar WillemII. Mag nu laten zien wat hij waard is..

    2. toon61

      En voobeeld dat het gevoerde beleid rammelt aan alle kanten ,ik hoop dat hij voor willem twee veel goals maakt tegn ajax ,dan is de boer ook wakker ,die heeft het laatste jaar ook flaters gemaakt met zijn wisselen ,en hij kan niet met jeugd opgaan .moeilijke spelers wegsturen ,en later terug willen kopen ,voorbeelden zat .

      1. AjaxBarcelona

        Wat dacht je van die vleugelspelers. Komt geen voorzet vandaan. Niet dan Toon61?

  8. vak411

    toen hij de winnende tegen die kakkerlakken scoorde waren mensen minder kritisch dan nu zie ik. ondanks dat hij het nooit helemaal gemaakt heeft zou een beetje respect op zijn plaats zijn. succes daar, eens een Ajacied, altijd een Ajacied..

    1. Ajax nr 1

      Helemaal mee eens vak411. Wie stond er na die goal niet te stuiteren. Ik wel in ieder geval en zo waren er nog wel meer goals van Siggi.

  9. Bert62

    En nu zul je zien dat hij er daar zo maar 25 in knalt. Ligt het niet aan Sigi maar aan de spelers om hem heen.

  10. steddie eddie

    ik vindt het niet erg maar hij heeft wel bijgetekend zodat ajax nog geld voor hem kon vangen dus het ga je goed sigi

  11. ACABafca

    Feli siggi en heel veel succes in Frankrijk. Bedankt voor alle jaren ouwe rups

  12. nick-afca95

    Ik gun je een waanzinnige tijd bij Nates. Je hebt de afgelopen jaren iets gebracht waar andere spelers iets van kunnen leren: wilskracht en inzet. Helaas was het Ajax spel niks voor jou maar ik ben er van overtuigd dat het bij Nantes goed komt. Heel veel succes en bedankt voor je belangrijken doelpunten!!!

  13. Velibor

    ,Ja allemaal waar maar dat hebben ze dik betaald gekregen dus bedankt en succes verder!

  14. Mr Ajax

    Siggi bedankt voor alles. Ik ben wel errug benieuwd naar wat er voor terugkomt. Geen paniekaankopen gaan doen! We hebben nog ff de tijd..

  15. Mijn Club

    Succes Sigi. Heeft alles om een goede spits te zijn: leeftijd, ervaring, lengte, bouw, kopsterk … maar ja: blessuregevoelig helaas.
    Thnx Sigi voor je inzet en goals

  16. Marcie

    Siggi bedankt voor je belangrijke doelpunten

    En al was je soms een houthakker, je was wel onze houthakker.

    Het ga je goed

  17. Johndevlam

    Jammer dat zivkovic niet als tweede spits achter milik fungeert. Als je er al bijna 30 inschiet in de Jupiler league afgelopen seizoen dan had frank hem gewoon als tweede spits neer moeten zetten maar het zal wel weer aan zijn gedrag liggen dat dit niet gebeurd want voetballen kan hij alleen zal hij zijn gedrag aan moeten passen. Kolbein is in de topwedstrijden altijd belangrijk geweest voor Ajax en ik wens hem het allerbeste. Helaas is hij veel geblesseerd geweest en heeft hij het niet kunnen waarmaken. Ik hoop voor hem dat het bij Nantes wel gaat lukken. Succes kolbein en bedankt voor alle jaren bij Ajax

Comments are closed.