Sigthorsson krijgt rondleiding in stadion Nantes; Transfer lijkt aanstaande

sigthorsson

De transfer van Ajax-spits Kolbeinn Sigthorsson lijkt aanstaande. De IJslander is dicht bij een overgang naar het Franse FC Nantes. De speler zou al met de club gesproken hebben en Franse bronnen melden ons dat de spits ook al een rondleiding heeft gekregen bij de Franse club. Ajax hoopt zo’n 3,5 miljoen euro te ontvangen voor de overbodige spits en Nantes lijkt dat bedrag te willen betalen.

De Franse club eindigde dit seizoen op veertiende plek in de Ligue 1. Sigthorsson heeft nog een contract voor één seizoen bij Ajax. De spits kwam, mede door blessures, in vier seizoenen slechts tot 80 wedstrijden. Hij wist hierin 31 keer te scoren.

Related posts

40 Comments

    1. FrankiC

      Hoe sneller rond hoe beter, omdat we dan pas volgens de RVC een nieuwe spits mogen vastleggen. Die kan er maar beter op eerste training bij zijn gezien de CL voorronde

      1. antonajax

        Nette prijs ook. Verder helemaal met je eens! Is belangrijk dat de selectie zsm rond is voor de CL

        1. BobbyHaarms

          Klopt helemaal mannen, selectie moet echt zsm rondkomen! Als je ziet hoe “ingespeeld” de mannen zijn na een jaar samenspelen hou ik m’n hart vast voor zo’n korte periode voor de C.L. voorrondes

          1. -buitenkantje rechts-

            Komt helemaal goed! We zijn al klaar in principe.. Waarschijnlijk nog een tweede spits erbij.. Maar verder staat het elftal wel hoor.

    2. De Ajacied

      Nou nou beetje respect naar Sigi mag best hoor,
      Hij heeft ons ook hele belangrijke punten bezorgd hoor, ik wens hem alle succes 🙂

    1. FdB=Ajax

      Dat vrees ik ook. Ik heb zo’n gevoel dat hij daar topscorer van Ligue 1 wordt en daarna naar een topclub vertrekt 🙁

      1. dickst14

        ja ik denk ook dat madrid barcelona milan en manchester aan het slapen zijn geweest

  1. koensiemerink

    nou veel pelzier daar bij die Franse nantes bij ajax was hij niet echt super goed maar af en toe is hij wel goed maar de afgelopen jaar was het minder veel succes nog bij nantes

  2. Ajaxforlife

    Is Kadlec nu de beoogde topspits. Lijkt me niet dat hij op tijd fit zal zijn voor CL.

    1. -buitenkantje rechts-

      Hij heeft een rondleiding gekregen.. Zijn plek op de bank ook al goed bekeken? Nee..sorry..flauw.. Ik hoop echt dat hij in Nantes een nieuwe werkgever vindt waarbij hij wel kan slagen. Succes Siggi!

  3. toon61

    We zeggen allemaal wel dat we blij zijn als hij weg is ,maar we kunnen hem goed nog eens gaan missen ,hij kan daar goed goal na goal gaan maken ,omdat hij daar wel voorzetten krijgt van de zijkant ,bij ajax geen een .
    We kunnen kopen wat we willen ,als er geen goed voozet komt scoort geen een spits bij ajax veel goals nu .

    1. Remco425

      En toch had Milik wel meteen een hoog gemiddelde in zn 1e jaar. Kan zijn dat hij daar wel veel gaat scoren ja, doet hij voor IJsland ook, past dan dus gewoon niet in ons systeem

      1. toon61

        Of we hebben geen goede linker en rechterspits die voorzetten kunnen geven ,misschien ligt het daar aan ,ik weet het wel zeker dat het daar aan ligt ,ik zeg niet dat het een wereld spits is ,dat niet ,maar hij zou meer goals maken als er voorzetten kwamen ,milik staat ook op een eiland ,die scoort ook meer met goede voorzetten ,niemand kan het alleen .

        1. Geroldkohlen

          ben het voor een gedeelte met je eens, (niet dat ik het erg vind dat siggi weg gaat) maar dat over de voorzetten dat klopt die komen er te weinig, maar tegennwoordig doen buiten spelers het niet meer, de meeste buitenspelers komen naar binnen tegenwoordig, het zijn nu de backs die de taak van voorzetten moeten vervullen, daarom zou het ook heel goed zijn geweest als urby terug zou komen. nu hebben we backs die de taken totaal niet kunnen invullen of te weinig,

      2. Ajax nr 1

        Welk Systeem?tikkie terug en tikkie breed nou leuk zo’n systeem. Nu snap ik het ook 🙂 Ajax moet zijn systeem aanpassen het systeem moet de bal naar voren brengen met voorzetten van links en rechts. Maarja daar moet je ook weer spelers voor hebben die in het systeem van Ajax moet passen. Nou echt lekker dat Ajaxsysteem.

        1. Remco425

          Het systeem moet niet veranderd worden, maar de uitvoering ervan. Sigi was 1 van de spelers die het beoogde systeem niet goed kon uitvoeren. Milik is daar veel beter in.

    2. AjaxBarcelona

      Vind wel dat je opeens een heel nieuw licht op de zaak werpt. Nooit aan gedacht dat het aan het ontbreken van voorzetten vanaf de zijkant zou liggen. Goed dat je dat eens naar voren brengt. Dank daarvoor.

  4. Valentino

    Bedankt voor de mooie goals tegen Feijenoord en PSV. Het ga je goed bij Nantes.

  5. Litmanen

    Jammer dat Sigi destijds gescout is. Goeie spits maar past niet in Ajax. Hij zal gaan bewijzen dat hij ze er elders wel inprikt.

  6. Cheffie

    Sigi jammer dat je bij ons niet helemaal geslaagd bent. Maar wens je veel s6 voor de toekomst.

Comments are closed.