Van Hooijdonk snapt niet wat Ajax met vader en broer Gudelj moet

0508Nebojsa_Gudelj_Overmars

In het kielzog van AZ-speler Nemanja Gudelj heeft Ajax ook de vader en het broertje van de middenvelder naar Amsterdam gehaald. Volgens Pierre van Hooijdonk een onbegrijpelijke zet van Ajax. ‘Het verbaast me zeer dat de familie Gudelj bij Ajax ook meteen een vinger in de pap heeft’, schrijft Van Hooijdonk in zijn nieuwste column in de Voetbal International. Volgens hem hebben de twee nog helemaal niet bewezen capabel te zijn als respectievelijk scout en linksback.

‘De transfer van Nemanja is goed te verklaren, dat is een middenvelder die iets aan het spel van Ajax kan toevoegen. Maar zijn broertje Dragi was afgelopen seizoen de reserve-linksback van de A-junioren. Ik kan me niet voorstellen dat ze hem gericht gescout hebben. Anders hadden ze toch wel de linksback genomen die in de basis van die ploeg speelt?’, zo vraagt Pi-Air zich af.

Ook de scoutings-kwaliteiten van vader Gudelj trekt Van Hooijdonk sterk in twijfel. ‘Ajax zal niet onder de indruk zijn van de spelers die via het scoutingnetwerk van Gudelj naar Breda zijn gehaald. Ik vraag me af waarom Ajax dit heeft moeten accepteren’, zo insinueert Van Hooijdonk dat Ajax min of meer gedwongen is vader en broer bij de deal te betrekken.

Bron: VI.nl

Related posts

41 Comments

  1. Valentino

    Van Hooijdonk snapt wel meer niet. Zo snapt hij bijvoorbeeld niks van voetbal. Hij toont aan dat er een gigantiscj verschil is tussen kunnen voetballen en er verstandig over praten. Als hij bij Studio Voetbal zit komt er alleen maar onzin uit zijn mond, stukken die hij schrijft raken kant nog wal. Ofwel van Hooijdonk: hou lekker je waffel dicht.

  2. woody79

    ah daar heb je een punt PIAIR. Ik snap jouw punt ook niet want de gudeljs gaan ajax sterker maken en nac zingt een toontje lager

  3. Sonsee

    Heeft of had hij geen functie bij NAC, of zit ik er nu helemaal naast? Want als dat wel zo is zie ik het meer als jaloersheid naar Ajax toe. Maar verder zou ik deze kerel met een korreltje zout nemen want volgens mij tript hij wel vaker met z’n uitspraken.

  4. quadsboy

    Hooijdonk is nog aan de leer en zijn kapsel is dodelijk kom op man doe wat ouwe doe daar wat aan ouwe shit men en met vader komt het wel goed hij zit nu bij de juiste club

  5. Indojood

    Vond het wel leuk toen Van Perzik boos werd op Van Homodonk tijdens het WK vorig jaar.

  6. Amoebe

    Nou ik snap van hooijdonk zeker wel (zijn kapsel dan weer niet).

    Het is Ajax gewoon door de strot geramd dat broertje en die vader. Anders is het niet te verklaren.

    Dit was gewoon een harde eis van meneer Gudelj.

    1. fantommie2

      Zo, ik moest toch een eind naar beneden scrollen voordat ik eindelijk een inhoudelijke reactie vond zeg… Mee eens

  7. -THE BULLDOG-

    Van Hooijdonk heeft Feijenoord getipt over Kazim. Die jongen zou t bij Feijenoord gaan maken.
    We weten allemaal wat dat geworden is. NIKS.

      1. Velibor

        Inderdaad bemoei je met je eigen club man en die mooie tips van em haha Kuifje in voetballand!

  8. -buitenkantje rechts-

    Van Hooijdonk steekt elke morgen 2 vingers in het stopcontact om zichzelf weer op te laden… Ieder zijn mening natuurlijk, maar je moet wel een beetje je plaats weten…

  9. Sjapie

    Van Hooijdonk heeft 100% gelijk. Vroeger was het graag of niet, geen gekke constructies en extra’s. . Of dat broertje kan voetballen weet ik niet maar vader Gudelj heeft geen enkele staat van dienst, dus wat moet die bij een club als Ajax komen zoeken? En natuurlijk is Pierre een lul. Maar die hebben ook wel eens gelijk.

  10. f-side64

    Ik snap de zelf aangenomen arrogantie van 1 ex kakkerlak niet die pas 1 redelijke speler werd toen hij in dat walgelijke turkije terecht kwam.

    1. Indojood

      Om eerlijk te zijn heeft hij in zijn eentje die kakkies de UEFA cup bezorgd met zijn vrije trappen. Was geen geweldige speler maar dat was wel een wapen. Voor de rest leuk dat zich druk maakt om onze mooie club.

      1. f-side64

        kan je nagaan hoe slecht de rest van die homo,s was in zijn tijd bij die flikkers.

        1. Indojood

          Tsja, dan zegt ook wat over die andere teams als zelfs Homodonk en die 10 andere homo’s die cip konden winnen

  11. Ajax nr 1

    Eerlijk gezeg had ik dat ook. Van Gudelj snap ik zeker dat hij komt want dat is een super beest wat nog kan voetballen ook. Maar ik begrijp ook niet waarom de hele familie bij Ajax. Ik snap deze uitlatingen wel maar het is alleen jammer dat Van Hooijdonk het zei.

  12. Slingertje.

    En wij snappen niet waar die van Hooijdonk zich mee bemoeid.
    Er komt alleen maar onzin uit deze man.

  13. Litmanen

    Dat van Hooijdonk geen verstand van voetbal heeft blijkt uit het feit dat hij Kazim gescout heeft voor Feijenoord, waar hij bovendien flink aan verdiend heeft.
    Het zegt misschien iets over de scouting en jeugdopleiding dat het jonge broertje slechts in de A2 speelt? Of heeft de jeugd van NAC erg hoog gescoord dit seizoen?
    Waarom houdt Van Hooidonk zich niet bezig met zijn grote liefde NAC? Omdat niemand hem daar lust misschien?

  14. 58yearsalways4Ajax

    Beste Pierre, jij vergelijkt scouting voor NAC met scouting voor Ajax? Tuurlijk jongen, NAC betaald ook hetzelfde als Ajax en speelt ook Europees. Daarnaast had Ajax nog geen goede connecties in Servie en weet je de nationaliteit van Gudelj? Inderdaad, juist. V.w.b. Het broertje, daar gaat Ajax niet failliet op hoor. Dus Pierre, eerst nadenken en dan pas wat zeggen.

    1. fantommie2

      Wellicht heb je gelijk dat scouten voor ajax en nac niet hetzelfde is. Maar dat neemt niet weg dat er niet echt indicaties zijn dat Gudelj iets van skills heeft wat dat betreft. En dus is het vreemd dat ajax hem aanneemt. En dat hij daar vandaan komt… Tja… Dat zijn wel meer mensen. Met een iets beter scouting cv

Comments are closed.