Van der Hoorn ontvangt rood: ‘Wat een mafkees die keeper’

0320vanderhoorn

Mike van der Hoorn scoorde in de verlenging de 2-1 voor Ajax maar uiteindelijk was dat niet genoeg voor een plaats in de kwartfinale. Van der Hoorn kreeg echter na afloop ook nog eens een rode kaart wegens duwen van de keeper.

‘Na het laatste fluitsignaal liep die mafkees langs mij en riep ‘We won, We won’. Ik duwde hem daarop opzij en dat was nog netjes want ik had hele andere dingen in gedachten. De scheids trok alsnog rood en misschien had ik dus toch beter die andere dingen kunnen doen. Het is natuurlijk niet goed maar het gebeurde in het heetst van de strijd’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

42 Comments

  1. Grandmaster jp

    Rood , wat een rus! Hoe kunnen ze ook een rus nu laten fluiten . Ging zich natuurlijk solidair gedragen richting oekraine pfff

  2. Joeguh9

    Gewoon domme actie hoor…je hebt de scheidsrechter 90 minuten zien stuntelen. Laat die keeper dan gewoon…

      1. Joeguh9

        Oh maar dat is ook makkelijk praten! En het is heel onsportief. Wat ik probeer te zeggen is dat deze rode kaart de onvolwassenheid van deze ploeg aantoont.

        1. Milty

          Voetbal is emotie, je wilt koste wat kost winnen. Dat lukt dan helaas niet (ben je al pissig genoeg om als supporter laat staan speler) en dan komt er zo’n achterlijke keeper je in je gezicht uitlachen. Ik vind het knap dat mikey hem niet klap op die rotsmoel van hem gaf!

          1. frank is baas

            als je zonder emotie op veld staat ben je geen.voetballer dus die frustratie is gwn normaal.

        2. Velibor

          Ik had die tien al lang op zen Murph gekletst bah wat een naar ventje met zen schijnheilig lachje ,haha echt waar dat ik me nu nog zit op te naaien over die gast:)

  3. SchweizerAjaxfan

    ongelooflijk stom en dom van vd Hoorn.. van mij mag hij op cursus beheersing, sorry hoor maar grow up!! hoe teleurgesteld je bent dit is niet nodig. Ik kan mij Jan Verthongen en Ibi Affelay herinnering bij wedstrijd Ajax-Psv zoals die rond Jantje danste was veel veel erger, Jantje stond erbij en keek ernaar, maar geen duw of klap.

    1. Biornha

      Stom oke, maar het is te begrijpen je bent teleurgesteld en dit is NA de wedstrijd niet tijdens.. Wel heb ik nog heel veel respect hoe Jantje de grootste kleuter op de Nederlandse velden negeerde en hem links lag liggen… Ik hoop dat die k*t Affelay nooit meer op de Nederlandse velden komt voetballen wat heb ik me geërgerd aan die vent zeg.

      1. SchweizerAjaxfan

        Ja dat het Na de wedstrijd was is me duidelijk, heb ook gekeken 😉 ik zou juist die neiging Tijdens de wedstrijd hebben. Na de wedstrijd is het klaar, en nee het is niet sportief wat de keeper deed, maar ik blijf erbij dat je jezelf moet beheersen dan gewoon echt stom.

        1. Ajaciedbrum

          Ben jij zo’n kantoor prikkie die denk dat ie alles bttr weet ik weet zeker dat d’r meeste hetzelfde hadden gedaan!!

          1. SchweizerAjaxfan

            nee geen kantoor pikkie maar int.chauffeur en inmiddels weer in Nederland wonend..en heb zelf ook op acceptabel niveau gespeeld in Zwitserland, vergelijkbaar met Hoofdklasse hier. Maar O.A. vanwege werk moeten stoppen. was V.M/C.V en tijdens een wedstrijd een ‘klootzak’ wanneer nodig (ook menige direct rode kaart gepakt) maar nooit voor iets NA de wedstrijd, hoe onsportief de tegenstander ook was.

          2. Ajaciedbrum

            Zozo goed verhaal lekker kort. En niks meer mee doen!!! Maar jij een dus een braaf iemand die nooit wat doet als ik het zo zie!

          1. SchweizerAjaxfan

            hahaha, rustig jochie.. ik zal het speciaal voor jou bijstellen; Goed gedaan mike ik had het ook zo gedaan!! zo nu tevreden?? ik weet dat het hier uit de boze is om een andere mening te hebben.. ik weet dat je dan negatieve reacties krijgt als je zo realistisch reageert.

    2. renszo

      Haha wat ben jij een stomme pussy. Ik dacht dat je hier weg was omdat je het zo kut vond hier.

    1. f-side64

      Hij floot slecht kijk het filmpje maar op face zijn ploeg genoot duwde hem onderuit dus vd hoorn is genaaid.

  4. Afca tino

    Ga toch weg schweizer hij gaf hem een heel licht duwtje niet eens een kaart waard dus wat praat je met beheersing die keeper ging theateraal naar de grond!! Nog nooit zo trieste team als dnipro gezien eerder respect voor vd Hoorn dat die hem niet volop zijn bek sloeg

  5. ElSalvador

    Mike, ik begrijp je frustatie, maar had hem in zijn bek getuft, dat valt niet zo op……

  6. jojocoolio

    Van mij mag Poetin nu heel Oekraïne in nemen… Wat een misselijke mannetjes zeg….

      1. jojocoolio

        Als hij de rest ook even inneemt dat hebben we weer een plaats vrij in het Europese voetbal…. Win win situatie

  7. Remco425

    natuurlijk is het dom, maar ook begrijpelijk en wat een aansteller die keeper. Eerst 2 stappen naar achter doen en gewoon blijven staan om vervolgens daarna nog even te gaan liggen. Maar goed, die gasten lagen continue op grond zonder enige aanleiding.

  8. Ajacied12341

    Zou ik ook hebben gedaan ik vind dat van der hoorn geen schorsing moet maar die keeper die alleen maar tijd rekt gewoon 3 wedstrijden moet krijgen als je het terug kijkt zie je dat na het lichte dieuwtje van van der hoorn dat die keeper nog een dieuw van zijn medespeler krijgt en daarna gaat janken als een baby

  9. jojocoolio

    En dan loot Dnipro Dnipropetrovsk gewoon club Brugge…
    Dan had je gewoon bij de laatste 4 kunnen komen….

Comments are closed.