Column: ‘Het Giro 555-spotje van Lucas Andersen’

0918andersen

Het komt wel eens voor dat je verliefd wordt op een voetballer. Door bewegingen die alleen tot de verbeelding spreken, een serie loopacties die gaten trekken zo groot als de Grand Canyon of door buskruit verstopt in benen. Zo werd ik verliefd op de lichtvoetigheid van Thulani Serero, de rushes van Mauro Rosales en de manier waarop Christian Eriksen zich voortbewoog door de schaduwen van de linies. Toch kunnen zij allen niet tippen aan de eerste keer dat Lucas Andersen door mijn zichtveld dribbelde.

Dribbelen is eigenlijk niet eens het goede woord. Andersen danst met de bal aan zijn voeten en zweeft over het gras, al hebben we dat de afgelopen jaren (te) weinig gezien. Hij kostte meer dan een miljoen euro maar meer dan een mythe blijkt zijn talent voorlopig…………………………………..

Lees verder op: Wijzijnajaxamsterdam.nl

Related posts

12 Comments

  1. G-Force

    Het is net dat ene stapje teveel, hoop dat hij meer gaat laten zien. Maar heb vertrouwen hij is nog jong.

    1. Charka53

      Wacht maar af als hij groot en sterk is en niet meer bang van de tegenstander is !

  2. robbinhp

    Andersen is net als de loterij. Elke keer koop je weer een lot in de hoop dat je wint, maar steeds verlies je. Maar die ene keer dat je wint, dan zal het ook groots zijn!

    1. Dinandd1994

      Dan moet ajax eens n keer stoppen met loterij spelers te kopen, want t gaat veel te vaak fout

  3. AFCA my World

    Hij komt er wel als hij wat meer aan zijn lichaam werkt in het krachthonk, goede voorbeelden zijn Daley Blind, Christian Eriksen en Jan Vertongen !

  4. FdB=Ajax

    Leuke column hoor!
    Een klein foutje, het is niet Davy maar Daley Sinkgraven 🙂

  5. AFCA115years

    Als hij naar het krachthonk gaat krijgt hij ook meer vertrouwen en zal die beter spelen

  6. Mooi

    De techniek is altijd de basis van voetbal en daar is hij goed in maar om beter te worden moet hij wel sterker worden en dan kan hij echt goed worden ,goed dat zijn contract is verlengd want hij kan wel goed voetballen

  7. Litmanen

    Kracht uitstralen zit ook in je hoofd. Zolang hij dat niet heeft kan hij trainen tot hij een ons weegt. Misschien zijn haar millimeteren? Zou al een heel verschil maken….

  8. -buitenkantje rechts-

    Column is nogal voorbarig. Is nog geen vaste waarde voor Ajax en heeft nog te weinig laten zien. Gek dat ik lees dat hij nog moet ontwikkelen. Dat zou al gebeurt moeten zijn voordat hij in Ajax 1 komt. Er spelen nu teveel spelers waarvan we moeten zeggen dat ze in de toekomst best goede spelers kunnen worden en veel talent hebben. We hebben het wel over Ajax 1 hè.. We willen de beste zijn! Ontwikkelen doe je in jong Ajax en in de A1. In Ajax 1 moet je er gewoon staan.

Comments are closed.