Selectie voor duel met FC Twente

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zaterdagmiddag zijn selectie bekendgemaakt voor het duel van aanstaande zondag met FC Twente. Ricardo van Rhijn, Lucas Andersen en Niki Zimling zijn er definitief niet bij. Joël Veltman en Niklas Moisander keren weer terug en ook Kenny Tete en Queensy Menig zijn door De Boer toegevoegd aan de selectie. Ajax – FC Twente begint zondag om 16:45 uur.

De volledige wedstrijdselectie ziet er als volgt uit:

Jasper Cillessen
Joël Veltman
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Daley Sinkgraven
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Arek Milik
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Andre Onana
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Queensy Menig

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

  1. paullus

    Volgens mijn loopt er een spits in jong Ajax die er al een stuk of 16 heeft inleggen
    Maar zie hem er weer niet bij staan
    We gaan weer vrolijk verder met lasse
    De boer je bent soms heel moeilijk te volgen

    1. Remco425

      We hebben ook een spits in het 1e die er al een stuk of 16 in heeft liggen maar die zal ook wel weer niet spelen. Frank kiest liever voor niet scorende spitsen zoals Sigi en Lasse.

      1. fafieanie

        pfffffff om moe van te worden ik begrijp niet dat frank dat niet wil of kan begrijpen dat ze 12 punten achterstaan.

  2. polaroids

    Een ding snap ik niet, we hebben een spitsenprobleem, maar ook Milik en Zivkovic die niet worden opgesteld….

      1. fafieanie

        kijk daarom word ik zo moe van die de boer wat wil hij nou 4 x kampioen was niet alleen zijn verdienste hij werd ook geholpen door de rest die op dat moment slechter waren.

  3. SanderD

    Frank wil een balvaste spits omdat dat de andere spelers beter laat spelen naar zijn idee. Desnoods een spits die geen duel wint en niet scoort, als hij de bal maar kan vasthouden.
    Ik heb zo mijn twijfels over die filosofie….

    1. fafieanie

      ik weet niet wat hij denkt ik weet wel dat alle ajax harten maar 1 ding dat is aanvallend leuk mooi ajaxvoetbal willen zien; die met vuile kleding haren in de war gehavend maar winnend maar zeker trits van t veld komen en niet als watjes eraf gaan

  4. fafieanie

    Na veel negatieve reacties wat ik begrijp i.vm met mijn opstellingen ben ik genootzaakt aan alle supporters hun mening te vragen welke spelers zij denken op te stellen voor de wedstrijd van vandaag.

  5. fafieanie

    Het was me weer een wedstrijd met veel slechte momenten gelukkig dat twente ook niet op zijn best was. De doelpunten waren super echter de verdediging was weer een drama met pepie en kokkie en dan nog een jochie het weigeren van een aanvoedersband pffffff wat zielig moisander je bent nog aanvoerder ook. teneerste speel je als een dweil maar je bent er ook 1 asjeblieft neem morgenochtend de eerste de beste vliegtuig naar je zitbank bij de italiaanse club ciao.

Comments are closed.